Actualitate

Accident rutier grav, în Bunești. Motociclist cu multiple traumatisme și o femeie rănită, transportați la spital.

Doi răniți au ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în localitatea clujeană Bunești.

Accident rutier grav, în Bunești. Doi răniți, transportați la spital|Foto: ISU Cluj Accident rutier grav, în Bunești. Doi răniți, transportați la spital|Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier, în care a fost implicată și o motocicletă, s-a produs luni după amiaza în Bunești, Cluj. În urma impactului, motociclistul, în stare gravă, a ajusn la spital. De asemenea, o femeiea aavut nevoie de asistență medicală și a fost preluată de echipajul SMURD

CITEȘTE ȘI: 
Accident grav la Valea Drăganului. Un motociclist de 55 de ani a fost rănit. Elicopterul SMURD a aterizat la faţa locului.

„Pompierii din Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Bunești. În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. 


Doi răniți au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier produs în localitatea clujeană Bunești|Foto: ISU Cluj

Motociclistul, un bărbat de aproximativ 25 de ani, prezenta multiple traumatisme și a fost transportat în stare de inconștiență la spital de către o ambulanță SAJ. De asemenea, a mai primit îngrijiri medicale o femeie de aproximativ 30 de ani. Ulterior, paramedicii SMURD au transportat-o la spital”, informează, luni, ISU Cluj. 

În cauză se desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs cumplitul accident rutier. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină răsturnată în Băișoara în urma unui accident rutier. Doi tineri au ajuns la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter