Actualitate

Untold 2024 va avea cea mai mare scenă principală din istoria festivalului! Pregătiri și pentru ediția aniversară.

Untold 2024 va avea cea mai mare scenă principală din istoria festivalului, iar organizatorii se pregătesc și pentru ediția aniversară de anul viitor.

Untold 2024 va avea cea mai mare scenă principală din istoria festivalului | Foto: Untold - Facebook Untold 2024 va avea cea mai mare scenă principală din istoria festivalului | Foto: Untold - Facebook

 

 


 

Untold 2024 va avea cea mai mare scenă principală din istoria festivalului, iar organizatorii se pregătesc și pentru ediția aniversară de anul viitor. 
 


Organizatorii festivalului au transmis că producția de anul acesta este impresionantă. Pentru a aduce întreaga logistică a festivalului a fost nevoie de 380 de TIR-uri. Festivalul se întinde pe o suprafață de 235.000 de metri pătrați și așteaptă sute de mii de participanți în cele 4 zile și 4 nopți de magie.

Cea mai mare scenă principală din istoria Untold 

Scena principală va avea peste 900 de metri pătrați de ecran LED, 110 metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 500 de tone, devenind astfel cea mai mare scenă principală din istoria festivalului. Chiar și așa, energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.


În 2024, UNTOLD, unul dintre cele mai frumoase festivaluri de muzică din lume, își invită fanii să redescopere și să celebreze legătura autentică cu natura umană. Inspirat de frumusețea și misterul Transilvaniei, UNTOLD 2024 nu va fi doar un festival, ci o călătorie care ne invită la reconectare. Acest nou capitol din povestea UNTOLD ne amintește că ,,omul este natură”, iar festivalul devine locul în care fanii pot simți bucuria prin puterea muzicii care ne aduce de fiecare dată împreună.

Vor fi scene impresionante și music spot-uri speciale, peste 70 de vendori, un Fashion Village, zeci de activări ale partenerilor, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize.


Pregătiri pentru ediția aniversară de 10 ani de anul viitor 
 

Organizatorii au discutat și despre pregătirile pentru ediția de anul viitor, când festivalul UNTOLD va celebra a 10-a ediție aniversară. Acest eveniment special va aduce și mai multă magie, surprize și momente memorabile pentru toți participanții.

Pentru a marca această ocazie deosebită, creatorii UNTOLD vor pune în vânzare primele abonamente pentru ediția 2025, începând din acest weekend. 


Ediția din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlnește cu muzica.

Cu peste 250 de artiști internaționali și naționali pregătiți să urce pe cele opt scene, festivalul UNTOLD va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy, dar și un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, FISHER, Carl Cox, Solomun, Black Coffee.

Pentru mai multe informații complete despre lineup-ul de anul acesta accesați www.untold.com.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Untold 2024 - Cel mai sigur loc public din România! Peste 10 camere video people meter instalate în stadion.

Primele poze cu scena principală de la Untold. Cum arată cea mai mare scenă de pe Cluj Arena?

Ultimele Stiri
abonare newsletter