Actualitate

Primele abonamente UNTOLD 2025 pentru ediţia aniversară de 10 ani, puse în vânzare sâmbătă

Primele abonamente UNTOLD 2025 pentru ediţia aniversară de 10 ani vor fi puse în vânzare sâmbătă, 10 august.

Primele abonamente UNTOLD 2025 | Foto: UNTOLD Primele abonamente UNTOLD 2025 | Foto: UNTOLD

 

 


Pe parcursul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii UNTOLD au pregătit o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, sesiuni de make-up, studio de tatuaje temporare și permanente, experiențe VR, și workshop-uri. De la petreceri tematice la experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet și live-cooking, fiecare moment este pregătit pentru a transforma zilele de festival în experiențe memorabile.

 


Vor fi scene impresionante și music spot-uri speciale, peste 70 de vendori, un Fashion Village, zeci de activări ale partenerilor, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize.

Primele abonamente UNTOLD 2025

Organizatorii au început deja pregătirile pentru ediția de anul viitor, când festivalul UNTOLD va celebra a 10-a ediție aniversară. Acest eveniment special va aduce și mai multă magie, surprize și momente memorabile pentru toți participanții.


Pentru a marca această ocazie deosebită, creatorii UNTOLD vor pune în vânzare primele abonamente pentru ediția 2025, începând de sâmbătă, 10 august 2024 de la ora 22.00

O premieră la UNTOLD

La cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD, va avea loc o premieră pe scena principală de pe Cluj-Arena: interpretarea pieselor artiștilor în limbajul semnelor pentru persoanele cu deficiențe de auz. Această activitate specială este realizată cu ajutorul a doi oameni extraordinari, Lavinia și Alexandru, care vor aduce magia muzicii mai aproape de toți participanții.


Lenny Kravitz, Sam Smith, Louis Tomlinson, Tom Grennan, Milky Chance, Irina Rimes și trupa Vama, au fost de acord să sprijine această inițiativă, oferind o experiență unică și incluzivă tuturor fanilor lor.

CITEŞTE ŞI
Untold 2024: Cum arată festivalul cu doar o zi înainte de marea deschidere? VIDEO

Festivalul UNTOLD continuă să își arate angajamentul față de incluziune și accesibilitate, menținând zona specială rezervată persoanelor cu dizabilități la INELUL 1 din Cluj-Arena. Organizatorii UNTOLD în perteneriat cu Beard Brothers au pregătit și un program de transport dedicat acestora, disponibil de joi până duminică, între orele 17:00 și 02:00. Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesară o programare cu 12 ore înainte, la numărul de telefon 0720.291.465.


Experienţe oferite de partenerii comerciali ai festivalului

Lounge-ul BT este zona de relaxare perfectă. Cele mai faine amintiri pot fi distribuite către prietenii de acasă, pe platformele de socializare, iar la Credit Point, dacă fanii aleg să își facă Top Up-ul cu un card Visa, au șansa de a câștiga premii speciale și experiențe exclusiviste.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, în parteneriat cu Banca Transilvania și Visa, anunță lansarea pentru al doilea an consecutiv a cardului virtual animat UNTOLD BT Visa. Cardul este disponibil într-o ediție limitată și este inspirat de conceptul creativ al ediției 2024 a festivalului, "Human is Nature."

CITEŞTE ŞI
Sistem de plată, check-in și acces la festivalul UNTOLD 2024. Vezi de unde îți poți ridica brățara.

Fanii festivalului pot solicita cardul din aplicația BT Pay; acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului și oferă beneficii suplimentare utilizatorilor. Acest proiect unic aduce în prim-plan inovația și pasiunea pentru experiențele unice, specifice ambelor branduri.

Cele patru zile de festival vor fi ca o plimbare în carusel, iar Kaufland a pregătit premii care așteaptă să fie câștigate la UNTOLD. E greu să găsești un mix bun, dar fanii UNTOLD vor avea parte de un combo perfect de gusturi și arome la restaurantul pop-up Kaufland, pentru refill.

Încă o lume se redeschide la UNTOLD: lumea virtuală. Participanții la festival au ocazia de a experimenta „5 minute de libertate,” momente în care dorințele devin realitate și adrenalina este simțită la maxim cu un simulator de zbor pentru un F18. După o astfel de experiență, fanii sunt invitați la o sesiune de relaxare în zona de lounge.

La zona de activare Coca-Cola, poți experimenta magia muzicii într-un mod inedit și autentic. Intră în atmosfera vibrantă a Coke Studio și lasă-te purtat de ritmul festivalului. Descoperă momente speciale și bucură-te de surprizele pregătite pentru tine în această vară plină de energie și entuziasm.

CITEŞTE ŞI
Primele poze cu scena principală de la Untold. Cum arată cea mai mare scenă de pe Cluj Arena?

Sameday aduce festivalul mai aproape de cei care nu pot fi prezenți, oferind posibilitatea de a trimite colete direct din festival prin easybox-urile disponibile, iar fanii își pot surprinde prietenii de acasă cu un cadou din universul UNTOLD.

Kozel le oferă fanilor UNTOLD priveliștea de la înălțime asupra festivalului, cu un lounge VIP perfect pentru fotografii memorabile și momente de neuitat, iar echipa Globalworth ridică experiența UNTOLD la un nou nivel, oferind o vedere spectaculoasă și un confort deosebit pe platforma dedicată de la Mainstage.

În sanctuarul bunăstării oferit de Telekom, participanții pot învăța să se asculte mai bine și să își exploreze creativitatea prin artă și muzică, în timp ce la Punctul de Prim Ajutor Emoțional oferit de Regina Maria, fanii pot (re)descoperi puterea vindecătoare a muzicii și pot învăța să dea glas emoțiilor, alături de echipa de psihoterapeuți.

Activări ale ONG-urilor la UNTOLD 2024

UNTOLD 2024 nu este doar despre muzică și distracție, ci și despre schimbare și incluziune socială. Festivalul își continuă angajamentul de a susține inițiativele ONG-urilor care aduc un impact pozitiv în societate, prin activități și proiecte inovatoare.

În cadrul festivalului, echipa Rhythm Touch aduce o inovație remarcabilă, o brățară care transformă muzica în vibrații, permițând persoanelor cu deficiențe de auz să se bucure de experiența muzicală. Prin legătura creată cu comunitatea persoanelor cu deficiențe de auz și feedback-ul pozitiv primit, Rhythm Touch își propune să ducă muzica dincolo de sunet, transformând visul lor în realitate.

CITEŞTE ŞI
Untold 2024 - Cel mai sigur loc public din România! Peste 10 camere video people meter instalate în stadion.

Salvați Copiii, una dintre cele mai longevive organizații nonguvernamentale din România, atrage atenția asupra activităților sale dedicate îmbunătățirii condițiilor de viață pentru copii. De peste 34 de ani, organizația luptă pentru drepturile copiilor, sprijinind prematurii și asigurând accesul la educație pentru cei defavorizați.

La colțul dedicat Hope and Homes for Children, participanții sunt invitați la Festivalul Cântecelor de Leagăn, un spațiu unde distracția se îmbină cu faptele bune. Concursuri de continuare a versurilor, tatuaje și un leagăn instagramabil povestesc despre iubirea părintească, esențială pentru fiecare copil.

CITEŞTE ŞI
Restricții temporare de circulație în timpul festivalului UNTOLD. Ce străzi vor fi închise?

Youth Cancer Europe, inițiativa Asociației Little People, este implicată în proiecte europene esențiale care reunesc parteneri strategici pentru a promova cercetarea și a asigura modele de îngrijire. Aceste eforturi oferă o perspectivă mai bună asupra calității vieții tinerilor care luptă împotriva cancerului.

Asociația Magic sprijină peste 10.000 de familii cu copii grav bolnavi, oferind o rețea de sprijin prin 12 proiecte care includ transport gratuit și în siguranță (Șofer de Suflet), cazare pentru părinți (MagicHOME), consiliere psihologică (MagiCARE) și multe altele. Proiectele Magic ajută familiile vulnerabile să depășească provocările zilnice și să rămână unite în lupta cu boala.

Cu peste 500 de copii îngrijiți în case de tip familial și peste 4.500 de copii sprijiniți să rămână cu părinții lor, SOS Satele Copiilor derulează programe de îngrijire alternativă, întărire a familiei și proiecte educaționale care asigură un viitor mai bun pentru copiii aflați în situații de risc.

UNTOLD, o călătorie culinară

Festivalul UNTOLD găzduiește anul acesta peste 70 de vendori în zona de Food & Beverage care îi vor purta pe fani prin toată este ca un tărâm magic al aromei, unde bucatele din întreaga lume se întâlnesc pentru a crea o experiență culinară de neuitat.

CITEŞTE ŞI
Programul pe zile la Untold 2024. Când vor urca pe scena principală a festivalului Lenny Kravitz și Swedish House Mafia.

Indiferent de preferințele culinare, UNTOLD are de toate pentru toată lumea. De la bucătăria asiatică, mâncare mexicană, bucătărie tradiționala si pana la bunatati vegane și vegetariene, toate se găsesc în zona de mâncare a festivalului UNTOLD 2024

Tărâmul magic UNTOLD își deschide porțile în acest an între 8-11 august 2024, de la ora 16.00.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traseele mijloacelor de transport public, în perioada Untold. Linii suplimentate și transport nocturn extins.

Top 10 DJ ai lumii în lineup-ul UNTOLD 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet și Lost Frequencies, printre artiști.

Ultimele Stiri
abonare newsletter