Actualitate

Expert în crocodili, încarcerat pentru violarea, torturarea și uciderea a zeci de câini

Un important expert britanic în crocodili a fost condamnat la 10 ani și 5 luni de închisoare pentru că a violat, torturat și ucis zeci de câini.

Specialistul în crocodili Adam Britton a primit 10 ani și 5 luni de închisoare pentru că a violat, torturat și ucis zeci de câini. Foto: captură The Free Press Journal Specialistul în crocodili Adam Britton a primit 10 ani și 5 luni de închisoare pentru că a violat, torturat și ucis zeci de câini. Foto: captură The Free Press Journal

 

 


Adam Britton, un zoolog stabilit în Darwin, Australia, a pledat vinovat pentru 56 de acuzații de bestialitate și cruzime față de animale la Curtea Supremă din Northern Territory (NT).

 


De asemenea, el a pledat vinovat pentru patru capete de acuzare pentru accesarea și transmiterea de materiale cu abuzuri asupra copiilor.

Expert britanic în crocodili, condamnat pentru violarea, torturarea și uciderea a zeci de câini

Britton a primit joi și interdicția pe viață de a cumpăra animale și de a le avea pe proprietatea sa, relatează presa australiană.


Infracțiunile sale au implicat torturarea și exploatarea a 42 de câini și moartea a 39, într-un container de transport pe care l-a folosit pentru a filma multe dintre crimele sale.

Britton nu va putea fi eliberat condiționat timp de șase ani, conform ABC.


Judecătorul-șef Michael Grant a descris crimele „grotești", avertizând publicul că detaliile infracțiunilor ar putea provoca un „șoc nervos sau alte reacții psihologice adverse".

Britton avea un „interes sexual sadic" pentru animale, în special pentru câini.


CITEȘTE ȘI:
Teroare în India. Virusul care „topește creierul" lovește din nou! Un copil a murit, zeci de persoane în pericol

Pe lângă torturarea propriilor câini, acesta cumpăra, de asemenea, animale de la alți proprietari.

Fapte de o depravare șocantă: Cercetătorul britanic Adam Britton, condamnat pentru abuzuri asupra animalelor

„De multe ori a construit o relație cu proprietarii de câini pentru a negocia preluarea custodiei animalelor lor, mulți dintre aceștia fiind nevoiți să renunțe cu reticență la animalele lor de companie din cauza angajamentelor de călătorie sau de muncă", a declarat procurorul Marty Aust în fața instanței în septembrie.

Britton a fost cercetător principal la Universitatea Charles Darwin și a lucrat, de asemenea, la producții BBC și National Geographic.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Doi turiști, atacați de urs pe Transfăgărășan. S-au fotografiat cu animalul și au încercat să-l hrănească.

Ultimele Stiri
abonare newsletter