Actualitate

Minor de 16 ani, arestat pentru tâlhărie, în Florești. A furat un telefon sub amenințarea cuțitului.

Un minor din Florești, care a furat un telefon mobil sub amenințarea cuțitului, a fost reținut de polițiști.

Un minor din Florești a ajuns în arest preventiv în urma furtului unui telefon mobil sub amenințare|Foto: IPJ Cluj-Facebook Un minor din Florești a ajuns în arest preventiv în urma furtului unui telefon mobil sub amenințare|Foto: IPJ Cluj-Facebook

 

 


Un adolesncent de 16 ani a fost reținut pentru infracțiuni de furt și furt calificat.

CITEȘTE ȘI: 
Doi tineri din Cluj, dintre care unul minor, au furat bijuterii de 15.000 de lei. S-au ales cu dosar penal.

Joi, polițiștii din Florești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui minor de 16 ani, cercetat pentru fapte de tâlhărie calificată și furt calificat.


A ajuns în arest preventiv, în urma furtului unui telefon mobil sub amenințare

Potrivit anchetei, în data de 7 august, „polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, după ce o persoană a reclamat faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din Florești, o persoană necunoscută, prin amenințarea cu un obiect contondent, ar fi deposedat-o de telefon”, informează IPJ Cluj. 

În urma cercetărilor, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor a fost identificată de polițiști ca fiind un tânăr, de 16 ani, din comuna Florești.


Față de acesta a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar vineri, 9 august, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă pentru 20 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adolescent jefuit în stradă, la Gherla. Doi minori, arestați pentru tâlhărie calificată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter