Actualitate

Zeci de ghivece cu flori, pe strada Potaissa, pentru un Centru Verde. Andi Daiszler: „E ușor să facem frumos”.

Mai multe străzi din centrul Clujului „au înflorit”, iar orașul a devenit mai verde. „E ușor să facem frumos, trebuie doar să începem”, spune Andi Daiszler.

Zeci de ghivece cu flori, pe strada Potaissa. Andi Daiszler: „Mai verde și mai bine pentru turiști și localnici”|Foto: Andi Daiszler-Facebook Zeci de ghivece cu flori, pe strada Potaissa. Andi Daiszler: „Mai verde și mai bine pentru turiști și localnici”|Foto: Andi Daiszler-Facebook

 

 


Recent, Asociația Daiszler a lansat a patra ediție a campaniei Centrul Verde, prin care donează sute de ghivece cu mușcate celor care trăiesc, muncesc sau studiază la Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI: 
Flori pe străzile Potaissa, Fortăreței și Inocențiu Micu Klein. Proiectul care readuce la viaţă străzile istorice ale Clujului.

Proiectul readuce la viață, într-un demers colorat, străzi istorice ale orașului pe care le transformă prin gesturi simple.


„Mai verde și mai bine pentru turiști și localnici”

În cadrul ediției din acest an, sute de ghivece cu mușcate ajung la cei care trăiesc, muncesc sau studiază în Cluj-Napoca, mai exact în zona străzilor Potaissa, Fortăreței și Inocențiu Micu Klein. 

Andi Daiszler: „Mai verde și mai bine pentru turiști și localnici”|Sursa: Andi Daiszler-Facebook

„E ușor să facem frumos. Trebuie doar să începem”, spune coordonatorul asociației, Andi Daiszler. 


Zeci de ghivece cu flori, livrate pe strada Potaissa

În cadrul proiectului, au fost deja livrate primele ghivece cu flori.

„Mulțumesc ajutoarelor de vază pentru prima livrare din cadrul proiectului Centrul Verde.


Sursa: Andi Daiszler-Facebook

Ca să fie puțin mai verde și mai bine și pentru turiști și pentru localnici. Pentru toată lumea.

70 de ghivece cu mușcate continuă eforturile noastre pe Strada Potaissa”, a notat Andi Daiszler pe pagina sa de Facebook


Campania continuă eforturile asociației Daisler de a contribui la creșterea calității cetățenilor și turiștilor în Cluj-Napoca și de a transforma zona centrală a orașului într-o oază de bună dispoziție în beneficiul tuturor.

„Am pornit la drum din dorința de a crește cantitatea de verdeață dar și de decora centrul orașului printr-un imbold de creativitate și cu ajutorul unor resurse mereu la îndemână, respectiv ghivecele cu flori. De această dată ne concentrăm pe altă zonă din centrul orașului, una pe care o cunoaștem foarte bine, respectiv străzile Potaissa, Fortăreței și Inocențiu Micu Klein. Încurajăm mereu oamenii să aibă atitudini deschise și proactive față de orașul în care trăiesc și să ne urmeze exemplul”, a aexplicat Andi Daiszler. 

Sursa: Andi Daiszler-Facebook

„Dacă stai sau lucrezi pe vreuna dintre străzi, scrie-ne aici și noi îți donăm și ție gratuit ghivece cu flori”, semnalează reprezentanții Asociației Daiszler

Centrul Verde a debutat în 2020 în zona Piața Muzeului. Atunci au fost oferite cu titlu gratuit sute de ghivece de mușcate achiziționate de la producători locali celor care locuiesc în zonă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Flori pe străzile Potaissa, Fortăreței și Inocențiu Micu Klein. Proiectul care readuce la viaţă străzile istorice ale Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter