Actualitate

Incendiu puternic în Morlaca, județul Cluj! O femeie de 74 de ani a suferit un atac de panică

Un incendiu puternic a avut loc seara trecută în Morlaca, județul Cluj, în urma căriua, o femeie de 74 de ani a suferit un atac de panică.

Incendiu puternic în Morlaca, județul Cluj | Foto: ISU Cluj Incendiu puternic în Morlaca, județul Cluj | Foto: ISU Cluj

 

 


 

Un incendiu puternic a avut loc seara trecută în Morlaca, județul Cluj, în urma căriua, o femeie de 74 de ani a suferit un atac de panică. 


 

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au desfășurat în noaptea trecută, o amplă intervenție pentru a stinge un incendiu în localitatea Morlaca, comuna Poieni. Apelul de urgență a venit la ora 01.15, iar la fața locului s-au deplasat imediat două autospeciale cu apă și spumă de la Huedin, alături de o ambulanță SMURD. 


De asemenea, forțele au fost suplimentate cu o autospecială de mare capacitate de la Garda de Intervenție Aghireșu. Incendiul s-a manifestat generalizat la un grajd, un garaj și parțial la mansarda unei locuințe în construcție, pe o suprafață totală de aproximativ 250 de mp. 

Astfel, flăcările au afectat un autoturism și au distrus mai multe utilaje, cum ar fi o betonieră și aparate de sudură. Pe parcursul intervenției, o femeie de 74 de ani a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. 


Operațiunile de stingere au durat aproape 4 ore, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de cercetare.

Incendiu puternic în Morlaca, județul Cluj | Foto: ISU Cluj 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fenomen meteo rar și periculos. Un incendiu a devenit atât de intens încât și-a generat propriul nor de furtună - VIDEO

Incendiu la un bloc de locuințe de pe Calea Florești. Pompierii au intervenit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter