Actualitate

AȚI VĂZUT-O? Minoră de 16 ani, dată dispărută. A plecat voluntar de acasă din Apahida și nu s-a mai întors/UPDATE: A fost găsită.

O minoră de 16 ani din comuna Apahida, a plecat de acasă voluntar sâmbătă, 10 august și nu s-a mai întors/UPDATE: A fost găsită.

Minoră de 16 ani, dată dispărută | Foto: IPJ Cluj Minoră de 16 ani, dată dispărută | Foto: IPJ Cluj

 

 


O adolescentă de 16 ani a plecat de acasă, din comuna Apahida. Aceasta a părăsit voluntar domiciliul, în jurul orei 23:30 sâmbătă, 10 august. De atunci tânăra nu a mai revenit acasă.  

 


„La data de 11 august a.c., Secția 2 Poliție Rurală Apahida a fost sesizată despre faptul că COVACI DARIA DENISA, în vârstă de 16 de ani, din comuna Apahida, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 10 august a.c., în jurul orei 23.30, iar până în prezent nu a revenit”, transmite IPJ Cluj. 

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.65 m, greutate aproximativă 75 de kg, păr de culoare blond, ochi căprui. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de tip blugi negri, geacă de piele neagră, pantofi cu talpă înaltă și o geantă de mici dimensiuni cu lănțișor.


„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânără sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112”, precizează IPJ Cluj.

UPDATE, 12 august


Minora a fost depistată, potrivit IPJ Cluj.

Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

L-AȚI VĂZUT? Minor de 13 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut. A plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors/UPDATE: A fost găsit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter