Actualitate

Pericol pe patru roți. Vitezoman de 21 de ani, prins cu 220 km/h pe Autostrada A3.

Un tânăr de 21 de ani a fost prins cu 220 km/h pe Autostrada A3. S-a ales cu amendă și a rămas fără permisul de conducere.

Vitezoman prins cu 220 km/h pe Autostrada A3. | Foto: IPJ Cluj Vitezoman prins cu 220 km/h pe Autostrada A3. | Foto: IPJ Cluj

 

 


Un tânăr de 21 de ani a fost prins cu 220 km/h pe Autostrada A3. 

 


S-a ales cu amendă și a rămas fără permisul de conducere.

„Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, un tânăr, de 21 de ani, din județul Harghita, întrucât acesta a fost surprins și înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 220 km/h pe sectorul Câmpia Turzii - Nădășelu, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile. În perioada 9-11 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Politia Autostrada A3 Turda-Bors au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe tronsoanele din județele Cluj și Mureș”, a transmis IPJ Cluj. 


Prins la volan sub influenţa alcoolului

De asemenea, poliţiştii au precizat că au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani care se afla la volan sub influenţa alcoolului. 

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 9.55, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe tronsonul Câmpia Turzii - Nădășelu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologce. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile”, a mai transmis IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vitezoman de 23 de ani, prins cu 170 km/h pe un drum din Jucu. A rămas pieton pentru 120 de zile și a încasat o amendă pe măsură.

Viteza și indisciplina în trafic, printre principalele cauze ale accidentelor rutiere din România. Numărul șoferilor prinși cu viteză peste limită a crescut cu 21%, în ultimele zece luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter