Actualitate

Cum s-a produs accidentul feroviar din Câmpia Turzii. Șoferul nu a respectat semnalele de avertizare.

O autoutilitară a fost lovită de tren, miercuri, la intrare în Câmpia Turzii. Șoferul, care nu ar fi respectat semnalele sonore și luminoase de la nivel cu calea ferată, a ajuns la spital.

Șoferul rănit în accidentul feroviar din Câmpia Turzii nu ar fi respectat semnalele speciale de avertizare de la nivel cu calea ferată|Foto: Depositphotos.com Șoferul rănit în accidentul feroviar din Câmpia Turzii nu ar fi respectat semnalele speciale de avertizare de la nivel cu calea ferată|Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat a fost descarcerat de pompieri, miercuri dimineața, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost lovită de tren.

Nu a oprit la semnalele special de avertizare

Potrivit Poliției, din primele cercetări a reieșit că șoferul nu ar fi respectat semnalele sonore și luminoase de la nivel cu calea ferată. 


CITEȘTE ȘI: 
Accident feroviar în Câmpia Turzii. Bărbat rănit, descarcerat de pompieri și transportat de urgență la spital.

„La data de 14 august a.c., în jurul orei 10.00, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Republicii din municipiul Câmpia Turzii, la trecere la nivel cu calea ferată curentă dublă, fără bariere.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 44 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea o autoutilitară, nu ar fi respectat semnalele sonore și luminoase de la nivel cu calea ferată, fiind accidentat de un tren care circula pe relația Sibiu – Cluj-Napoca”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 


În urma evenimentului, bărbatul de 44 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Atât conducătorul auto, cât și mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident feroviar în Câmpia Turzii. Bărbat rănit, descarcerat de pompieri și transportat de urgență la spital.

La un pas de tragedie. Autospecială de pompieri, deplasare riscantă prin fața trenului. Șoferul, cercetat disciplinar.

abonare newsletter