Actualitate

Drumul de acces spre Vârful Moldoveanu din Masivul Făgăraş, rupt de o viitură

Drumul de acces spre Vârful Moldoveanu din Masivul Făgăraş a fost rupt de o viitură, a anunţat, duminică, 18 august, Serviciul Public Salvamont Argeş.

Drumul de acces spre Vârful Moldoveanu din Masivul Făgăraş, rupt de o viitură | Foto: Salvamont Argeş - Facebook Drumul de acces spre Vârful Moldoveanu din Masivul Făgăraş, rupt de o viitură | Foto: Salvamont Argeş - Facebook

 

 


Drumul de acces spre Vârful Moldoveanu din Masivul Făgăraş a fost rupt de o viitură, a anunţat, duminică, 18 august, Serviciul Public Salvamont Argeş.

 


„Drumul spre Stâna lui Burnei pe Valea Rea este rupt la 5 kilometri în amonte de confluenţa cu Zarna! Vă rugăm să renunţaţi la toate planurile de acces spre Moldoveanu”, se arată într-o informare transmisă de Salvamont Argeş.

CITEŞTE ŞI
Tragedie în Munții Bucegi. O turistă a căzut în gol sute de metri.

Conform aceleiaşi surse, salvamontiştii şi alte forţe solicitate în sprijin au trebuit să evacueze oamenii rămaşi în partea superioară a drumului.


Vârful Moldoveanu, cel mai înalt vârf montan din România (2.544 de metri), reprezintă pe timpul verii un punct de atracţie pentru un număr foarte mare de turişti.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

57 de persoane, salvate de salvamontiști de pe munte în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în judeţul Cluj.

A murit Grig Bodea, părinte fondator al Salvamont Cluj: „Viața i-a fost muntele”

O persoană a murit pe munte, iar alte cinci au fost rănite în ultimele 24 de ore. Două cazuri de urgență înregistrate în Cluj.

abonare newsletter