Actualitate

A murit Aurelian Sofică, profesor iubit al Facultății de Business din Cluj. A fost profesor și în Franța și a format sute de studenți.

A murit Aurelian Sofică, un profesor iubit și respectat al Facultății de Business din Cluj-Napoca. El a predat timp de 12 ani în Franța și a modelat generații întregi de studenți.

A murit Aurelian Sofică, un profesor iubit și respectat al Facultății de Business din Cluj-Napoca | Foto 1: Facultatea de Business - UBB - Facebook, Foto 2: pixabay.com A murit Aurelian Sofică, un profesor iubit și respectat al Facultății de Business din Cluj-Napoca | Foto 1: Facultatea de Business - UBB - Facebook, Foto 2: pixabay.com

 

 


A murit Aurelian Sofică, un profesor iubit și respectat al Facultății de Business din cadrul UBB Cluj.

 


El a predat timp de 12 ani în cadrul Ecole de Management de Normandie, Franța, unde a modelat generații întregi de studenți.

„În aceste momente de profundă durere, membrii comunității Facultății de Business sunt alături de familia colegului și prietenului Aurelian Sofică, căreia îi dorim puterea pentru a trece peste această pierdere imensă.
Cu profund regret, ne luăm rămas bun de la un coleg deosebit, un mentor dedicat, un suflet blând și pozitiv, un cadru didactic excepțional, care a inspirat mii de studenți, ajutându-i să descopere tainele leadership-ului și resurselor umane.
Facultatea de Business a reprezentat o parte foarte importantă din identitatea sa profesională, așa cum a afirmat de nenumărate ori. De asemenea, timp de 12 ani a fost și cadru didactic în cadrul Ecole de Management de Normandie, Franța. Implicarea sa profesională a vizat mereu triangularea următoarelor domenii: educația, mediul de afaceri și organizațiile non-profit, prima sa pasiune fiind Asociația pentru Relații Comunitare din Cluj.
Aurelian Sofică a fost un exemplu de profesionalism și devotament, iar amprenta sa asupra facultății și asupra tuturor celor care l-au cunoscut va rămâne neștearsă.
Cei care doresc să îl conducă pe ultimul drum sunt așteptați marți, 20 august, de la ora 14:00, la Capela Florești, str. Prof. Ioan Rus, nr. 76. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, a transmis conducerea Facultății de Business.


Pe rețelele de socializare, absolvenții și cunoscuții profesorului Aurelian Sofică au postat mesaje de condoleanțe și regret.

„Ce trist.. a fost unul dintre profesorii care îți oferea toată motivația de care aveai nevoie, pentru a te construi ca și om. Sincere condoleanțe, familiei!”, „Dumnezeu să îl odihnească în pace! A fost unul din profesorii care m-au ajutat în conturarea carierei mele profesionale. Îi voi fi mereu recunoscătoare!”, „A fost un om deosebit și îmi voi aminti mereu cu drag de el. Cursurile cu el erau unice și lecțiile pe care le învățai erau lecții de viață înainte de orice altceva. Condoleanțe”, sunt câteva dintre comentarii.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit Ioan Niculaș, unul dintre cei mai iubiți profesori de la Liceul „Mihai Eminescu”! A fost invitat să predea în Franța, dar a ales să formeze sute de elevi clujeni

S-a stins din viaţă profesorul și pictorul clujean Ioan Aurel Mureşan. „Rămas bun, coleg și prieten, suflet mare, animat mereu de culoare și vitalitate!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter