Actualitate

Tânăr de 22 de ani, prins cu 184 km/h pe Autostrada Transilvania. Mai mulți șoferi au rămas pietoni.

Un șofer din Alba a fost amendat și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, din cauza vitezei cu care circula pe Autostrada Transilvania.

Tineri vitezomani, sancționați pentru viteză excesivă, pe Autostrada A3|Foto: IPJ Cluj Tineri vitezomani, sancționați pentru viteză excesivă, pe Autostrada A3|Foto: IPJ Cluj

 

 


În perioada minivacanței (15-18 august) polițiștii au desfășurat acțiuni specifice pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe tronsoanele de pe raza județului Cluj de pe Autostrada Transilvania. 

Tineri vitezomani, sancționați pentru viteză excesivă

Mai mulți șoferi au fost sancționați din cauza vitezei excesive.


CITEȘTE ȘI: 
Țara care pune frână șoferilor vitezomani! Zeci de mașini confiscate pentru viteză

Astfel, vineri, 16 august, polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din județul Alba, în timp ce rula cu viteza de 184 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

Vitezomani sancționați pentru viteză excesivă, pe Autostrada Transilvania|Foto: IPJ Cluj

Sâmbătă, 17 august, polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce rula cu viteza de 186 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.


sursa: IPJ Cluj

Duminică, 18 august, polițiștii au surprins cu aparatul radar, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din municipiul București, în timp ce rula cu viteza de 187 km/h. Polițiștii l-au sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, au dispus reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile.

sursa: IPJ Cluj

În perioada menționată, au fost aplicate 188 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 91.000 de lei, dintre care 81 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 21 pentru nerespectarea prevederilor legale privind conducerea ansamblurilor rutiere, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 36.000 de lei.


Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autostrada A3, pista vitezomanilor. Un șofer a fost prins cu peste 230 km/h.

Ultimele Stiri
abonare newsletter