Actualitate

Moment de bucurie pură. Un câine se răcorește jucăuș în fântâna arteziană din Piața Unirii.

Un video adorabil, filmat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, a captat atenția internauților și a devenit rapid viral pe TikTok. În filmare, un câine se bucură din plin de apa din fântâna arteziene, oferind trecătorilor și celor care îl privesc online un moment de pură veselie.

Un câine se răcorește jucăuș în fântâna arteziană din Piața Unirii | Foto: melindamariasj - TikTok Un câine se răcorește jucăuș în fântâna arteziană din Piața Unirii | Foto: melindamariasj - TikTok

 

 


Un videoclip adorabil filmat în inima Clujului a devenit viral pe TikTok, surprinzând un câine care se răcorește cu entuziasm în fântâna arteziană din Piața Unirii. Imaginile au captat atenția internauților, aducând un val de zâmbete și comentarii pozitive.

 


Imaginile surprinse au strâns deja mii de vizualizări și aprecieri, arată câinele sărind energic printre jeturile de apă, într-un adevărat spectacol de bucurie. Căldura verii nu pare să fie un impediment pentru patruped, care își transformă joaca într-un moment plin de viață și entuziasm.

„Fericire pură și sinceră”, „Trăiește cea mai bună viață”, sunt câteva dintre reacțiile internauților,


Acest videoclip a reușit să aducă zâmbete pe fețele celor care l-au urmărit și a devenit un simbol al bucuriei simple, reamintindu-ne cât de important este să ne bucurăm de micile momente ale vieții. 

Videoclipul poate fi văzut AICI.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Au salvat doi pisoi de pe un traseu montan din Făgăraș și i-au dus acasă. La veterinar au aflat că sunt pisici sălbatice. FOTO

Miracol la 3.000 de kilometri: Mishka, câinele dispărut, se reunește cu familia

Ultimele Stiri
abonare newsletter