Actualitate

Cum se fură din pădurile Clujului! Lemn în valoare de 300.000 de lei, confiscat de polițiști. VIDEO

Polițiștii din Huedin au fost sesizați cu privire la un TIR care transporta lemn pe raza comunei Poieni.

Cum se fură din pădurile Clujului! Lemn în valoare de 300.000 de lei, confiscat de polițiști | Sursa: IPJ Cluj Cum se fură din pădurile Clujului! Lemn în valoare de 300.000 de lei, confiscat de polițiști | Sursa: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii din Huedin au fost sesizați cu privire la un TIR care transporta lemn pe raza comunei Poieni.

 


Șoferul care era administratorul unei comerciale, nu avea actele necesare pentru a transporta lemnul, iar marfa a fost confiscată.

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la un transport de material lemnos, pe raza comunei Poieni.
În baza sesizării, s-a procedat la interceptarea ansamblului de vehicule la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Gilău, care transporta material lemnos de esență rășinoase.
Astfel, polițiștii împreună cu efectivele din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au desfășurat activități de verificare cu privire la legalitatea transportului și a provenienței respectivului materialului lemnos, reieșind faptul că bărbatul, administrator al unei societăți comerciale, ar fi efectuat transportul fără a avea documente specifice, fiind confiscată cantitatea de 47,75 mc, în valoare totală de peste 300.000 de lei și indisponibilizat ansamblul de vehicule.
Totodată, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

TIR încărcat cu lemne, răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferul a refuzat să meargă la spital. FOTO

Pădurar din Cluj, cercetat penal pentru fals informatic. A ajutat hoții de lemne cu acte false.

Ultimele Stiri
abonare newsletter