Actualitate

Incendiu puternic în Baciu. Focul, vizibil de la distanță, a distrus o casă și s-a extins și la anexe și garaj. Un bărbat a ajuns la spital. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seară, pe strada Magnoliei. Focul a putut fi văzut din mai multe zone din Cluj-Napoca.

Incediu puternic în Baciu | Foto: Locuiesc in com Baciu - Facebook Incediu puternic în Baciu | Foto: Locuiesc in com Baciu - Facebook

 

 


Un incendiu violent a izbucnit, duminică, pe strada Magnoliei.

 


Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 3 ore.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit de pe strada Magnoliei din localitatea Baciu.
La fața locului au acționat cinci autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor operative mansarda și etajul casei de locuit, cu o suprafață de aproximativ 100mp, garajul alipit casei și acoperișul unei anexe erau cuprinse în totalitate de flăcări.
Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a solicitat consult medical la locul incendiului, după ce a suferit un traumatism la un picior. Acesta a primit asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era conștient și cooperant.
Operațiunile de stingere a incendiului au durat aproximativ 3 ore, fiind împiedicată propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. O autospecială pentru stingerea incendiilor a rămas în supravegherea zonei până dimineață.
Cauza incendiului este în curs de cercetare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină, distrusă de flăcări pe autostrada A3. De la ce a pornit incendiul?

Pericolul nevăzut. În doar 3 minute, o țigară aprinsă și aruncată în vegetație poate provoca un incendiu devastator.

Ultimele Stiri
abonare newsletter