Actualitate

Clujean arestat pentru tentativă de omor. A înjunghiat în piept doi tineri, unul fiind minor!

Un clujean a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat doi tineri de 17 și 22 de ani.

Clujean arestat pentru tentativa de omor | Foto: pixabay.com Clujean arestat pentru tentativa de omor | Foto: pixabay.com

 

 


 

În cursul zilei de luni, 26 august, un bărbat de 38 de ani a fost arestat de polițiștii clujeni pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat doi tineri de 17 și 22 de ani. 


 

Totul s-a întâmplat în data de 25 august când în comuna Sala, comuna Palatca, a avut loc un conflict între trei persoane care ar fi izbucnit de la o altercație mai veche. Astfel, un bărbat de 38 de ani ar fi agresat fizic doi tineri, în vârstă de 17 și 22 de ani. 


Mai exact, bărbatul i-ar fi înjunghiat pe cei doi în piept și în spate cu un cuțit. 

La venirea polițiștilor la locul faptei, agresorul fugise, însă a fost depistat la scurt timp, fiind reținut prima dată pentru 24 de ore. Ulterior, a fost judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind admisă propunerea.


„În cursul zilei de azi 26 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat.

În fapt, la data de 25 august a.c., în jurul orei 19.40, Secția 2 Poliție Rurală Apahida a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că, în proximitatea unui imobil din localitatea Sava, comuna Palatca, ar fi avut loc o stare conflicuală între 3 perosane.


Din cercetările preliminare derulate de polițiști s-a constatat că, un bărbat, de 38 de ani, pe fondul unei altercații mai vechi, ar fi agresat fizic 2 tineri, de 17 și 22 de ani, provocându-le leziuni în zona toracelui și a spatelui cu un obiect tăietor-ințepător.

Cei doi minori au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul de 38 de ani nu a fost găsit la fața locului, motiv pentru care au fost angrenate forțe suplimentare de poliție și jandarmi în vederea depistării acestuia.

În acest sens, bărbatul de 38 de ani a fost depistat în scurt timp de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, în comuna Palatca, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Astăzi, 26 august a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind admisă propunerea.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de tentativă la omor calificat, sub îndrumarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.”, a transmis IPJ Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Violență în familie. Tânără din Negreni, cercetată pentru tentativă de omor pentru că și-a înjunghiat partenerul.

Un elev clujean, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor. A înjunghiat un băiat pe care l-a provocat pe Instagram

Ultimele Stiri
abonare newsletter