Actualitate

WhatsApp și-a schimbat haina! De ce acum totul este VERDE?

În aceste zile, mulți utilizatori s-au trezit cu o versiune ușor diferită a WhatsApp. Aplicația renunță definitiv la vechile culori pentru a se conforma unei teme complet verzi.

WhatsApp a ales culoarea verde pentru a-și reprezenta mai bine identitatea. Foto: WhatsApp / Facebook WhatsApp a ales culoarea verde pentru a-și reprezenta mai bine identitatea. Foto: WhatsApp / Facebook

 

 


WhatsApp a decis să-și reînnoiască look-ul și a ales culoarea verde pentru a-și reprezenta mai bine identitatea. Astfel, notificările, butoanele și chiar fundalul au căpătat o tentă verde proaspătă.

 


De ce acum?

Aparent, schimbarea face parte dintr-un proces de modernizare a aplicației, care a adus și alte mici îmbunătățiri. WhatsApp vrea să ofere o experiență mai plăcută și mai actuală utilizatorilor săi.

WhatsApp schimbă culoarea: De ce acum totul este verde?

Chiar dacă interfața s-a schimbat, toate funcțiile sunt la fel. Utilizatorii pot trimite mesaje, face apeluri video, partaja fișiere și multe altele, fără nicio problemă.


CITEȘTE ȘI:
Fondatorul Telegram, Pavel Durov, arestat în Franța. Ce acuzații i se aduc?

WhatsApp Business a rămas la vechiul design cu nuanțe de albastru.

WhatsApp se reinventează: Interfața verde este noua normalitate 

Potrivit Meta, compania-mamă a WhatsApp, culoarea verde a fost aleasă după o analiză atentă a diferitelor opțiuni. Se pare că verdele a fost considerat cel mai potrivit pentru a transmite prospețime și modernitate.


Ce trebuie să faci?

Nimic special! Dacă nu ai încă noul design, vei primi automat o actualizare în următoarele zile. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Val de tentative de fraudă propagat prin intermediul WhatsApp. Cum încearcă escrocii să fure datele și banii?

WhatsApp pregătește o mare schimbare. Cum va arăta aplicația

Ultimele Stiri
abonare newsletter