Actualitate

Atenție, șoferi! Cinci transporturi cu gabarit depășit vor tranzita Clujul.

Cinci transporturi cu gabarit depășit vor tranzita Clujul în aceste zile.

Cinci transporturi cu gabarit depășit vor tranzita Clujul | Foto: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Facebook Cinci transporturi cu gabarit depășit vor tranzita Clujul | Foto: Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - Facebook

 

 


 

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în perioada 26.08.2024– 30.08.2024 se vor desfășura cinci transporturi cu depășiri pe traseul:


 

Beclean – DN17D – DN17 – DN1C – Centura Cluj – DN1 – A3 – DN15J – DN15 – DN13 – DN13A – Odorheiu Secuiesc.


Vehiculele transportă grinzi.

Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,55 m, masa totală 89,30 tone, lungimea 40 m, înălțimea 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. 


„Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.”, a transmis CNAIR. 

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri.  Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum evoluează proiectele de infrastructură din Cluj. Cristian Pistol (CNAIR): „În județul Cluj continuă investițiile în infrastructură, cu impact substanțial în economie”.

Licitația pentru segmentul Poarta Sălajului-Nușfalău (A3), deblocată. CNAIR anunță câștigătorul contractului de 8 miliarde de lei până la sfârșitul lunii.

abonare newsletter