Actualitate

Un deputat PNL, apropiat de Bolojan, atac extrem de dur la conducerea partidului: „Coaliția cu PSD a adus stabilitatea băltirii”

Deputatul PNL, Ioan Cupșa, ales în circumscripția Bihor, deci considerat a fi apropiat de Ilie Bolojan, a lansat un atac extrem de dur la conducerea partidului: „Coaliția cu PSD a adus stabilitatea băltirii”.

Un deputat PNL, apropiat de Bolojan, atac extrem de dur la conducerea partidului | Foto: Cupsa Ioan - Facebook Un deputat PNL, apropiat de Bolojan, atac extrem de dur la conducerea partidului | Foto: Cupsa Ioan - Facebook

 

 


 

Un deputat PNL, Ioan Cupșa, așes în circumscripția Bihor, deci considerat a fi apropiat de Ilie Bolojan, a lansat un atac extrem de dur la conducerea partidului, scrie defapt.ro


 

„Coaliția cu PSD a adus stabilitatea băltirii, în vremurile tulburi ale ultimilor 2-3 ani, dar acum că balta este răscolită (interesele de moment ale PSD și PNL sunt cauza …răscolirii) se simte mirosul de putreziciune, ies gazele urât mirositoare, chiar toxice din mâlul bălții!”, a scris el pe Facebook.


Postarea este neobișnuit de lungă și atacă direct conducerea PNL:

  • „Cât de credibil poți fi dacă după ce i-ai categorisit drept ,«ciuma roșie», la scurt timp i-ai ,«recalificat» pe cei din PSD în ,«parteneri credibili de guvernare»? Mai apoi constați că ,«partenerii» sunt urmași ai PCR (eșalon II și eșalon III !?), ai comunistului Ion Iliescu și ai penalului Liviu Dragnea…”
  • Cât de credibil poți fi dacă ai făcut nu doar un politicianist «menaj a trois», nu un concubinaj politic, ci ai încheiat chiar o căsătorie din interes? Chiar ai constituit o familie ad-hoc (sic!) acum 3 luni! (Lista comună la alegerile din iunie formaliza legătura frumoasă, era o dovadă de iubire și respect reciproc!? Nu-i așa?)”
  • „Compromisurile făcute în ultimii 3 ani de conducerea PNL se cer a fi plătite. Compromisuri justificate ca fiind un sacrificiu făcut pentru a răspunde nevoii de stabilitate socială (vezi: războiul de la graniță, criza economică, criza socială…), dar mai degrabă cred că era vorba de nevoia de stabilitate în funcții de conducere ale unora dintre noi”.

Însă Cupșa contestă și „reformele” făcute de guvernarea actuală – „deciziile luate în ultimul timp sunt de un amatorism nefericit” – critică reacția PNL la congresul PSD.


Postarea integrală a deputatului Cupșa:

Citește continuarea articolului pe defapt.ro. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ciucă: Desemnarea comisarului european nu este atributul unui singur om, ci o decizie ce trebuie luată în coaliţie

EXIT-POLL la alegeri europarlamentare. Coaliția PSD-PNL câștigă europarlamentarele cu 54%. Pe locul al doilea se află AUR cu 15%.

Ultimele Stiri
abonare newsletter