Actualitate

Razii la „liniuțe” în Cluj. Amenzi pentru șoferii prinși că făceau întreceri ilegale cu mașinile.

Certificate de înmatriculare retrase, zeci de persoane legitimate și șoferi amendați pentru participarea la întreceri ilegale cu mașinile în zona CREIC.

Razii la „liniuțe” în Cluj. Amenzi pentru șoferii prinși că făceau întreceri ilegale cu mașinile.|Foto: IPJ Cluj Razii la „liniuțe” în Cluj. Amenzi pentru șoferii prinși că făceau întreceri ilegale cu mașinile.|Foto: IPJ Cluj

 

 


Zeci de șoferi au fost legitimați, iar șapte autoturisme au rămas fără certificate de înmatriculare, în urma unei razii la „liniuțe” în zona CREIC. 

Șoferi amendați pentru curse ilegale de mașini|Foto: IPJ Cluj

În noaptea de joi spre vineri, în decurs de două ore, polițitșii clujeni au împărțit mai multe amenzi pentru cursele ilegale de mașini


CITEȘTE ȘI: 
Razii la „liniuțe” în Câmpia Turzii. Doi tineri, prinși că făceau întreceri ilegale cu mașinile

„Acțiunea s-a desfășurat, în intervalul orar 22:30 – 01:00, în zona C.R.E.I.C., ca urmare a sesizărilor privind poluarea fonică cu dispozitive de evacuare neomologate”, informează IPJ Cluj. 

Polițiștii au acționat, de asemenea, pentru prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care adoptă un comportament agresiv în trafic.


sursa: IPJ Cluj

„Astfel, au fost legitimate aproximativ 70 de persoane, testați alcoolscopic 60 de conducători auto, iar pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale.

sursa: IPJ Cluj

Totodată, în cazul a 7 autovehicule verificate, s-a dispus reținerea sau retragerea certificatelor de înmatriculare”, arată sursa citată. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Razii la „liniuțe” în Câmpia Turzii. Doi tineri, prinși că făceau întreceri ilegale cu mașinile - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter