Actualitate

Caz de violență domestică la Huedin! Un bărbat și-a înjunghiat concubina. Victima, transportată la spital.

Caz de violență domestică la Huedin, unde un bărbat și-a înjunghiat concubina care, ulterior, a fost transportată la spital.

Un bărbat și-a înjunghiat concubina | Foto: pixabay.com Un bărbat și-a înjunghiat concubina | Foto: pixabay.com

 

 


 

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, protagonistul unui caz de violență domestică din Huedin, a fost arestat preventiv, după ce și-ar fi înjunghiat concubina. Aceasta a ajuns la spital, în cele din urmă. 


 

Potrivit polițiștilor clujeni, se pare că bărbatul, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, ar fi devenit violent cu femeia, de 35 de ani, provocându-i leziuni cu un obiect tăietor-înțepător la nivelul membrelor inferioare.


Incidentul a fost sesizat către autorități în noaptea de luni, 1 septembrie, în jurul orei 22.30. Astfel, femeia a fost transportată la spital, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

„La data de 2 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 58 de ani, cercetat pentru violență în familie.


În fapt, la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în localitatea Morlaca, a fost sesizat un eveniment de violență domestică între două persoane aflate în relație de concubinaj.

Conform cercetărilor preliminare a rezultat că, un bărbat, de 58 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, ar fi devenit violent cu femeia, de 35 de ani, provocându-i leziuni cu un obiect tăietor-înțepător la nivelul membrelor inferioare.


În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală, iar pe numele bărbatului, în baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Tot în cursul zilei de 2 septembrie a.c., acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.”, a transmis IPJ Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Aproape 29.000 de cazuri de violență domestică în primele trei luni ale anului. Ordinele de protecție, încălcate de agresori.

Și-a bătut concubina chiar în noaptea de Anul Nou. Clujean monitorizat prin intermediul brățării electronice, pentru violență domestică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter