Actualitate

Un tânăr a înșelat o femeie din Gherla prin metoda „Accidentul”. Victima i-a dat peste 7.000 de euro.

O femeie din Gherla a fost victima unei înşelătorii prin metoda „Accidentul”, ea dându-i unei persoane necunoscute peste 7.000 de euro.

Un tânăr a înșelat o femeie din Gherla prin metoda „Accidentul”. Victima i-a dat peste 7.000 de euro. | Foto: depositphotos.com Un tânăr a înșelat o femeie din Gherla prin metoda „Accidentul”. Victima i-a dat peste 7.000 de euro. | Foto: depositphotos.com

 

 


O femeie din Gherla a fost victima unei înşelătorii prin metoda „Accidentul”, ea dându-i unei persoane necunoscute suma de 1.750 euro și 29.400 lei. 

 


„În fapt, la data de 9 august a.c., o persoană necunoscută, pretinzându-se medic, a contactat telefonic o femeie din Gherla și a indus-o în eroare, susținând că fiica sa a fost victima unui grav accident rutier. Persoana respectivă i-ar fi solicitat bani pentru a o transfera cu elicopterul pe fiica acesteia de la Cluj la un spital din București. Persoana vătămată a predat suma de 1.750 euro și 29.400 lei unui individ necunoscut care s-a prezentat la domiciliul ei”, a transmis IPJ Cluj. 

Tânărul, identificat şi reţinut pentru 24 de ore

Tânărul care a înşelat o femeie din Gherla prin metoda „Accidentul” a fost identificat, prins şi reţinut pentru 24 de ore. 


„În urma investigațiilor, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Medgidia, județul Constanța. La data de 2 septembrie a.c., polițiștii au emis un mandat de aducere pe numele acestuia. Tânărul a fost depistat în Timișoara, unde au fost găsite asupra lui două telefoane mobile utilizate în săvârșirea infracțiunii și suma de 6.000 de euro într-un apartament închiriat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 septembrie a.c. a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Totodată, în prezenta cauză, a fost instituită măsura sechestrului asigurator pentru suma de 6.000 de euro, 2 telefoane mobile și un smartwatch”, a mai transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pensionară păgubită cu 6.500 de euro şi 16.000 de lei prin metoda „Accidentul”

Femeie din Cluj, convinsă să trimită bani unor străini, prin metoda „scrisoarea nigeriană”

Ultimele Stiri
abonare newsletter