Actualitate

Masatto inaugurează un nou showroom de fotolii de masaj în Cluj-Napoca, prezentând cele mai noi modele (P)

Cluj-Napoca, 5 septembrie 2024 – Masatto, firmă autohtonă care pune pe piață unele dintre cele mai avansate fotolii de masaj, a inaugurat cel mai nou showroom al său în inima Transilvaniei, pe strada Traian Vuia 214, vis-a-vis de Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Fotoliile Divina și Amiral vârfuri de gamă Fotoliile Divina și Amiral vârfuri de gamă

 

În cadrul evenimentului au fost prezentate două modele inovatoare de fotolii de masaj, cele mai avansate din lume în acest moment, alături de întreaga gamă de produse premium Masatto. 


Într-o atmosferă descrisă de participanți drept „cea mai relaxantă deschidere de showroom imaginabilă”, invitații au avut ocazia să experimenteze personal beneficiile tehnologiei de ultimă generație integrate în fotoliile Masatto.

Andrei Frona, proprietarul Masatto, a declarat: "Ne dorim să aducem experiența terapeutică a masajului în confortul și intimitatea casei fiecărui clujean. Știm că viața modernă este agitată, iar timpul este prețios. Cu fotoliile noastre de masaj, beneficiezi de relaxare profundă și ameliorarea durerilor musculare oricând dorești, fără a fi nevoie să îți planifici programul în jurul unei programări la salon sau să pierzi timp în trafic. Noul nostru showroom din Cluj-Napoca este un pas important în misiunea noastră de a face masajul de calitate accesibil tuturor, eliminând barierele timpului și costului. O investiție într-un fotoliu de masaj Masatto se amortizează rapid, oferindu-ți echivalentul a trei maseuri profesioniști la dispoziția ta, 24/7."
 


Andrei si Timea Frona

Noul showroom Masatto din Cluj-Napoca reprezintă un pas important în misiunea companiei de a face tehnologia de masaj de înaltă calitate accesibilă tuturor.

Despre Masatto:


Masatto este firmă autohtonă (din Cluj) care, în cei 12 ani de activitate, a ajuns un brand recunoscut la nivel european pentru fotoliile sale de masaj inovatoare, ce îmbină designul ergonomic cu tehnologia de ultimă generație pentru a oferi o experiență de masaj personalizată și eficientă.

Cei care doresc să simtă experiența fotoliilor Masatto sunt așteptați la showroom-ul din strada Traian Vuia, vis-a-vis de Aeroportul Cluj-Napoca, la numărul 214, în curte. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter