Actualitate

Un clujean a furat două maşini într-o singură noapte, din staţiunea Băile 1 Mai. A fost prins de poliţişti la Huedin.

Un clujean a fost prins de poliţişti, după ce a furat două maşini într-o singură noapte, din staţiunea Băile 1 Mai.

Un clujean a furat două maşini într-o singură noapte, din staţiunea Băile 1 Mai. A fost prins de poliţişti la Huedin. | Foto: IPJ Cluj Un clujean a furat două maşini într-o singură noapte, din staţiunea Băile 1 Mai. A fost prins de poliţişti la Huedin. | Foto: IPJ Cluj

 

 


Un clujean a furat două maşini din staţiunea Băile 1 Mai. Acesta a fost prins de poliţişti la Huedin. 

 


„În dimineața zilei de 7 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix de la Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați că, în cursul nopții de 6 spre 7 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, persoane necunoscute au sustras un autoturism din curtea unei pensiuni din stațiunea Băile 1 Mai, județul Bihor, folosind cheile acestuia, lăsate în interiorul vehiculului și l-ar fi condus pe o distanță de aproximativ 500 de metri, abandonându-l pe raza aceleiași localități, iar în jurul orei 03.50, tot prin folosirea, pe nedrept, a unei chei aflate în habitaclu, ar fi sustras un alt autoturism, din parcarea unei alte pensiuni din Băile 1 Mai”, a transmis IPJ Cluj. 

Bărbatul, prins de poliţişti 

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a fost prins la Huedin. 


„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Băile Felix, în cursul zilei de 7 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, autoturismul reclamat sustras a fost depistat în trafic, în localitatea Huedin, județul Cluj, la volanul acestuia fiind identificat un bărbat de 56 de ani, din comuna Sâncraiu, județul Cluj, care a fost condus la sediul Poliției stațiunii Băile Felix, în vederea audierii. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință (2 acte materiale)”, a mai transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un drogat a furat o mașină din Aghireșu-Fabrici și a condus-o până afară din localitate. Nu avea permis de conducere.

Șoferul de BMW care a trecut printr-un gard în Gheorgheni și a „parcat” pe iarbă era băut. Avea cazier pentru droguri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter