Actualitate

Accident cu trei mașini și o motocicletă implicate pe Calea Turzii! Două persoane sunt transportate la spital. FOTO-VIDEO.

Un accident rutier a avut loc pe Calea Turzii, fiind implicate trei mașini și o motocicletă. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital.

Accident cu trei mașini și o motocicletă implicate pe Calea Turzii | Foto: ISU Cluj Accident cu trei mașini și o motocicletă implicate pe Calea Turzii | Foto: ISU Cluj

 

 


 

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, fiind implicate trei mașini și o motocicletă de tip scuter. 


 

La fața locului a acționat un echipaj ISU Cluj, cu o autospecială cu modul descarcerare. Potrivit pompierilor clujeni, nu au existat victime încarcerate, însă două persoane, o femeie și un bărbat, au necesitat îngrijiri medicale, fiind ulterior transportate la spital. 


Accident cu trei mașini și o motocicletă implicate pe Calea Turzii | Foto: ISU Cluj 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii. La fața locului acționează un echipaj, cu o autospecială cu modul de descarcerare. 

Din primele date, în accident au fost implicate trei autoturisme și o motocicletă de tip scuter. Din fericire, nu au existat victime încarcerate. O femei și un bărbat primesc îngrijiri medicale, urmând a fi transportați la spital de către colegii noștri de la Serviciul de Ambulanță Județean.”, a transmis ISU Cluj. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei mașini, implicate într-un accident la Floreşti. Doi tineri, transportaţi la spital. FOTO

Accident rutier în apropiere de Huedin. Două victime, printre care și un copil de doi ani, descarcerate de pompieri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter