Actualitate

Trei mașini, implicate într-un accident la Floreşti. Doi tineri, transportaţi la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc joi seara, 5 septembrie, pe strada Eroilor din Floreşti. Doi tineri au fost transportaţi la spital.

Trei mașini, implicate într-un accident la Floreşti. Doi tineri, transportaţi la spital. | Foto: ISU Cluj Trei mașini, implicate într-un accident la Floreşti. Doi tineri, transportaţi la spital. | Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc joi seara, 5 septembrie, pe strada Eroilor din Floreşti. Doi tineri au fost tranportaţi la spital. 

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit joi seara, 5 septembrie, la un accident rutier petrecut pe strada Eroilor din comuna Florești. În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul a fost răsturnat. Din fericire, nu au existat victime încarcerate. Doi tineri de 18, respectiv 17 ani, au fost evaluați de către echipajele medicale şi transportați la spital pentru investigații suplimentare. Ambii prezentau afecțiuni ușoare. La misiune au luat parte pompierii de la Punctul de Lucru Florești, iar partea medicală a fost asigurată de către două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Consulul Ungariei la București, mort într-un cumplit accident rutier pe Autostrada A1

Bărbat din Cluj, rănit într-un accident rutier în lanț, pe Valea Oltului

Ultimele Stiri
abonare newsletter