Actualitate

Tragedie în California: O fetiță de 3 ani moare în mașină, în timp ce mama ei dormea beată la volan - VIDEO

O tragedie cutremurătoare a avut loc în Anaheim, California, când o fetiță de 3 ani a murit într-o mașină supraîncălzită, în timp ce mama ei dormea beată la volan.

O mamă de 41 de ani din California a fost arestată pentru omor prin imprudență după ce fiica ei de 3 ani a murit într-o mașină supraîncălzită. Foto: captură ABC7.com O mamă de 41 de ani din California a fost arestată pentru omor prin imprudență după ce fiica ei de 3 ani a murit într-o mașină supraîncălzită. Foto: captură ABC7.com

 

 


Incidentul s-a petrecut în contextul unui val de căldură intensă, cu temperaturi exterioare de aproximativ 40 de grade Celsius.

 


Sandra Hernandez, în vârstă de 41 de ani, a adormit în mașina oprită după ce a consumat alcool, notează abc7.com. Fiica ei de 3 ani era legată în scaunul auto din spate. 

Tragedie cauzată de alcool: Fetiță decedată în mașina supraîncălzită din Anaheim

Un membru al familiei le-a găsit în jurul orei 16:20, observând mașina parcată în soare.


Rudele au scos urgent mama și copilul din vehicul și au sunat la serviciile de urgență. La sosirea echipajelor de intervenție, Hernandez își revenise, dar fetița era inconștientă. 

CITEȘTE ȘI:
Criminal dat pe mâna Poliției de copii: „Mami a zis să nu spunem nimic de tanti care a murit la noi”

În ciuda eforturilor medicilor, copilul a fost declarat mort la scurt timp după ce a ajuns la spital.


Poliția a găsit mai multe sticle goale de alcool în interiorul mașinii. După ce a primit îngrijiri medicale, Hernandez a fost arestată sub acuzațiile de omor prin imprudență și neglijarea copilului.

Drama din Anaheim: Copil mort în mașină transformată în cuptor, mama acuzată de omor 

Cauza probabilă a decesului fetiței este hipertermia, dar se așteaptă rezultatele oficiale ale autopsiei. Tatăl copilului, profund îndurerat, a dezvăluit că mama suferea de depresie postpartum.


Tragedia vine la câțiva ani după ce tatăl și-a pierdut alți doi copii într-un accident similar în 2012. Atunci, doi băieți de 5 și 9 ani au murit când un șofer beat a intrat cu mașina în cortul lor în Dakota de Nord.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit pictorul clujean Gheorghe I. Anghel. Lucrările sale au putut fi admirate în țară și străinătate.

23 de ani de la atacurile teroriste de la World Trade Center și Pentagon. Aproape 3.000 de persoane au murit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter