Actualitate

Hoț cu tupeu! Fura de prin hotelurile și saloanele din Cluj.

Un bărbat de 31 de ani a fost arestat preventiv pentru că a furat dintr-un hotel și salon din Cluj.

Un tânăr de 31 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv, fiind bănuit de săvârșirea mai multor furturi | Foto: Depositphotos.com Un tânăr de 31 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv, fiind bănuit de săvârșirea mai multor furturi | Foto: Depositphotos.com

 

 


Un tânăr de 31 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv, fiind bănuit de săvârșirea mai multor furturi. 

 


Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat că în cursul zilei de 28 august, o persoană necunoscută i-ar fi sustras suma de 1.200 de lei, din vestiarul hotelului în care acesta lucra.

Câteva zile mai târziu, hoțul a dat o nouă lovitură, de data aceasta într-un salon.


„În fapt, la data de 29 august a.c., în jurul orei 13.00, un bărbat, din municipiul Cluj-Napoca a sesizat faptul că în cursul zilei de 28 august a.c., o persoană necunoscută i-ar fi sustras suma de 1.200 de lei, din vestiarul hotelului în care acesta lucra.
La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 11.20, o femeie de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a sesizat faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras suma aproximativă de 3.400 de lei, din geanta pe care aceasta o avea în incinta salonului în care lucra.
Totodată, în cursul aceleiași zile, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca, a sesizat faptul că, o persoană necunoscută ar fi pătruns în curtea unui imobil, de unde ar fi sustras un recipient cu suc.
În baza sesizărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au desfășurat activități investigativ-operative, în urma cărora a fost depistat un bărbat de 31 de ani, din municipiul Cluj- Napoca.
În urma probatoriu administrat, la data de 13 septembrie a.c., acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Pacienţi jefuiţi şi lăsaţi fără bani chiar în saloanele unui spital. Hoţul a fost prins după 3 luni.

Hoţ de biciclete, reținut de poliţiști în cartierul Iris

Ultimele Stiri
abonare newsletter