Actualitate

Mașina cuprinsă de flăcări pe A3! Circulația este restricționată pe sensul Gilău - Turda.

Un incendiu a avut loc în această dimineață pe A3, unde o mașină a fost cuprinsă de flăcări. Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul Gilău - Turda.

Mașina cuprinsă de flăcări pe A3 | Foto: Oleg Ghilas/ monitorulcj.ro Mașina cuprinsă de flăcări pe A3 | Foto: Oleg Ghilas/ monitorulcj.ro

 

 


 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că o mașină a fost cuprinsă de flăcări pe Autostrada A3, circulația rutieră fiind restricționată pe sensul Gilău - Turda. 


 

Din primele informații, incendiul ar fi avut loc pe Autostrada A3 sens Nădășelu - Gilău, la kilometrul 56, în zona localității Gilău, județul Cluj. Din fericire, nu au existat victime. 


Se estimează reluarea circulației după ora 10.00. 

Mașina cuprinsă de flăcări pe A3 | Foto Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe Autostrada A3 sens Nădășelu - Gilău, la kilometrul 56, în zona localității Gilău, județul Cluj, a avut loc un incendiu la un autoturism, aflat pe banda de urgență. Incidentul nu s-a soldat cu victime. Este restricționat traficul pe sensul Gilău - Turda, pentru intervenția de lichidare a focului.”, informează centrul INFOTRAFIC. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Palatul Parlamentului, în zona de acces pentru vizitatori. Sute de persoane au fost evacuate.

Incendiu în zona Gării din Cluj-Napoca. Un vagon dezafectat a fost cuprins de flăcări.

abonare newsletter