Actualitate

Prima cină în noua casă se transformă în ultimul capitol al vieții unei tinere artiste

O tânără artistă din Italia, de 32 de ani, Marta Bianco Mannino, și-a pierdut viața într-un mod tragic, la doar o zi după ce s-a mutat în noua sa casă alături de iubitul ei.

O tânără artistă din Italia, de 32 de ani, a murit din cauza unei reacții alergice la dovleac. Foto: Arte Funeraria Bottacin / Facebook O tânără artistă din Italia, de 32 de ani, a murit din cauza unei reacții alergice la dovleac. Foto: Arte Funeraria Bottacin / Facebook

 

 


Ceea ce trebuia să fie începutul unei noi etape fericite din viața lor s-a transformat într-o tragedie de neimaginat.

 


O seară care a început cu bucurie și s-a încheiat în tragedie

Sâmbătă seara, Marta și soțul ei, William Benjamin Mannino, au sărbătorit mutarea în noul lor apartament din Robegano, o mică localitate de lângă Veneția, punctează Il Messaggero. Au gătit o cină specială, care includea un fel de mâncare cu dovleac. Nimeni nu și-ar fi putut imagina că aceasta va fi ultima masă a Martei.

O dimineață de coșmar

Duminică dimineața, Marta s-a trezit cu dureri abdominale severe și greață. Starea ei s-a deteriorat rapid, iar iubitul ei a chemat de urgență o ambulanță. În ciuda eforturilor medicilor, Marta a murit în doar câteva ore.


O iubire întreruptă prea devreme

William și Marta erau împreună de patru ani și jumătate. Povestea lor de dragoste a început ca într-un film: s-au întâlnit în timp ce William era în vacanță la Veneția.

CITEȘTE ȘI:
O mamă a cinci copii moare după o operație de lifting la fese

„Din momentul în care am cunoscut-o, mi-am dat seama că vreau să-mi petrec viața cu ea", a mărturisit William, acum în vârstă de 29 de ani. „Era o femeie puternică, mereu veselă și amabilă. Eram foarte uniți".


O artistă talentată cu un viitor promițător

Marta era o pictoriță talentată, care își exprima creativitatea decorând haine, în special pantofi și tricouri. Această pasiune devenise și meseria ei, având experiență inclusiv în crearea de pantofi pentru o marcă renumită.

Cauza tragică a decesului

Autopsia preliminară a indicat că decesul Martei a fost cauzat de o reacție alergică severă la dovleacul consumat. Deși mâncase dovleac de mai multe ori în zilele anterioare, se pare că organismul ei a dezvoltat o reacție extremă și neașteptată.


Un avertisment pentru toți

Experții avertizează că dovleacul, deși în general benefic, poate cauza complicații în cazul unor intoleranțe, mai ales dacă este consumat în cantități mari sau introdus brusc în dietă. De asemenea, poate interacționa cu anumite medicamente, cum ar fi anticoagulantele.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Persoană prinsă sub un copac în Poieni. Victima, într-o zonă greu accesibilă/ UPDATE: Bărbatul a murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter