Actualitate

Accident grav în Vâlcele. O mașină a intrat într-un cap de pod. Două persoane, transportate de urgență la spital.

Un accident rutier grav a avut loc, duminică, pe DN1 E60, în apropierea localității Vâlcele. O mașină a intrat într-un cap de pod.

Accident grav | Foto: ISU Cluj Accident grav | Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier grav a avut loc, duminică, pe DN1 E60, în apropierea localității Vâlcele. O mașină a intrat într-un cap de pod.

 


Două persoane au rămas încarcerate în mașină.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN 1 E60, în apropierea localității Vâlcele. Din primele date, în accident a fost implicat un autoturism, care a intrat într-un cap de pod. În interior se află două persoane încarcerate, iar pompierii acționează pentru extragerea lor. La misiune iau parte o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.


Update, ora 19:04

„Ambele persoane au fost extrase din autoturism. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 25 de ani, inconștientă, respectiv un bărbat semiconștient. Ambii au fost preluați de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și vor fi transportați de urgență la spital”, a adăugat ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident pe autostrada A3! O mașină s-a răsturnat și a ajuns într-un șanț. FOTO

Accident pe strada Traian Vuia. O femeie de 50 de ani, transportată la spital.

abonare newsletter