Actualitate

Noi destinații de pe Aeroportul din Cluj, spre Lisabona și Stuttgart, operate de Wizz Air, din octombrie

Zboruri directe de pe Aeroportul din Cluj, spre Lisabona și Stuttgart, operate în premieră de Wizz Air, plus alte rute reluate spre Viena, Abu Dhabi sau Lyon.

Din octombrie, pasagerii vor putea călători direct spre Lisabona și Stuttgart, datorită noilor zboruri operate  de Wizz Air|Foto: Aerportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca Din octombrie, pasagerii vor putea călători direct spre Lisabona și Stuttgart, datorită noilor zboruri operate de Wizz Air|Foto: Aerportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca

 

 


Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunţă noi rute spre destinații precum Lisabona și Stuttgart, dar și reluarea unor curse operate de compania aeriană Wizz Air. 

Din Cluj spre Viena, Abu Dhabi și Lyon 

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță reluarea zborurilor directe spre două destinații mult aşteptate, Viena și Abu Dhabi, operate de compania aeriană Wizz Air, oferind pasagerilor noi oportunități pentru călătorii de afaceri și turism. Pe lângă cele două rute reluate la debutul acestei luni, vor fi reluate şi zborurile spre Lyon, consolidând legăturile cu comunitățile de români din Franța și stimulând astfel schimburile comerciale și culturale între regiunea Transilvaniei și acest stat european. 


CITEȘTE ȘI: 
Aeroportul Cluj, locul 2 pe țară după numărul de pasageri. Peste 350.000 au zburat în luna august.

Viena, capitala Austriei, este cunoscută pentru arhitectura sa impresionantă, cultura bogată și evenimentele internaționale, fiind de asemenea, un important hub european. 

Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei interesați de o destinație exotică și plină de experiențe de neuitat. 


Lyon este capitala mondială a gastronomiei şi locul unde s-a născut arta cinematografică, având un pontential cultural impresionant. Oraşul este celebru şi pentru industria de mătase,  podgoriile sale sau zonele declarate în Patrimoniul Mondial UNESCO. 

Noi destinații de pe Aeroportul din Cluj

Totodată, Aeroportul Internațional Cluj anunță extinderea rețelei sale de destinații pentru sezonul de iarnă 2024 cu încă două noi rute internaționale, Lisabona și Stuttgart, operate în premieră de compania aeriană Wizz Air. Aeroportul Internațional Cluj își consolidează astfel poziția de lider regional pe piața aeroporturilor din România, oferind pasagerilor oportunitatea de a explora cele mai dorite destinaţii.


„Reluarea zborurilor directe către Viena și Abu Dhabi cât şi operarea a încă 3 destinaţii mult aşteptate, Lyon, Stuttgart şi Lisabona, subliniază angajamentul Aeroportului Internațional Cluj de a oferi pasagerilor săi un portofoliu diversificat de destinații atractive. Colaborarea cu Wizz Air ne permite să extindem conectivitatea aeriană a regiunii și să răspundem cerințelor în continuă creștere ale pieței”, a declarat David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj. 

Lisabona, capitala Portugaliei, atrage prin cultura sa vibrantă, peisajele pitorești și monumente istorice. Destinaţia este perfectă pentru un city-break şi poate fi vizitată în orice anotimp.


Stuttgart, oraș din sud-vestul Germaniei, renumit pentru industria auto și oferta sa culturală variată, incluzând muzee de prestigiu și piețe de Crăciun, se impune ca destinație perfectă pentru o escapadă de iarnă.

Zborurile spre aceste destinaţii sunt disponibile în sistemul de rezervări şi sunt operate de pe Aeroportul Internaţional Cluj de compania Wizz Air, conform următorului program:

Zboruri noi de pe Aeroportul din Cluj|sursa: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca

„Apreciem în mod deosebit decizia companiei Wizz Air de creştere a operaţiunilor de zbor, oferind diversitate alternativelor de călătorie de pe aeroportul clujean. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de creştere a conectivităţii regiunii, continuă să se bazeze pe profesionalism, viziune și excelență în dezvoltarea celui mai mare aeroport regional din România”, a declarat Viorel Federiga, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este primul aeroport regional din România ce deservește anual milioane de pasageri. Cu o rețea extinsă de destinații interne și internaționale, aeroportul continuă să fie un pilon esențial în dezvoltarea conectivității regiunii și în susținerea turismului și economiei locale.

Wizz Air este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală și de Est, oferind zboruri către peste 100 de destinații din întreaga lume. Cu o flotă modernă și servicii accesibile, compania continuă să fie un partener de încredere pentru milioane de călători.

Mai multe informații despre orarul de zbor și rezervări pot fi găsite pe site-ul Wizz Air.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pasagerul 2.000.000 „a aterizat” pe Aeroportul Internațional Cluj. Cine este norocosul pasager?

Transportul aerian de pasageri din România a crescut în primul semestru din 2024. Aeroportul Cluj, pe locul 2 pe țară după numărul de pasageri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter