Actualitate

Percheziții domiciliare în Florești! Bărbat cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Percheziții domiciliare în Florești la locuința unui bărbat cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Percheziții domiciliare în Florești | Foto: IPJ Cluj Percheziții domiciliare în Florești | Foto: IPJ Cluj

 

 


 

Polițiștii clujeni au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat cercetat într-un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 


 

Mai exact, în cursul dimineții de miercuri, 2 octombrie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 36 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.


În urma percheziției, a fost descoperită și ridicată o armă de tip airsoft (pistol), despre care există indicii că ar fi fost utilizată în cadrul altercației, precum și alte bunuri relevante pentru cauză.

„Conform cercetărilor, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 18:45, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost semnalată o stare conflictuală într-un magazin de panificație din localitatea Florești.


Conform apelului, trei persoane ar fi fost implicate într-o altercație, iar una dintre acestea ar fi amenințat cu un pistol.

Ulterior, în urma cercetărilor, s-a constatat că altercația a fost una spontană, în care au fost angrenați patru bărbați, aceștia devenind violenți și tulburând ordinea și liniștea publică.


La sosirea polițiștilor, persoanele implicate nu se mai aflau la fața locului.”, a transmis IPJ Cluj. 

Patru bărbați implicați 

În urma verificărilor și cercetărilor ulterioare, polițiștii au identificat toate persoanele în cauză, respectiv patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 36 de ani.

Doi dintre aceștia, în vârstă de 21 și 35 de ani, au fost depistați în seara de 1 octombrie, în comuna Florești. Pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

Astfel, miercuri, 2 octombrie a.c., în urma percheziției domiciliare, a fost depistat și bărbatul de 36 de ani, față de care s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. De asemenea, a fost depistată și cea de-a patra persoană implicată, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar în cazul bărbatului de 36 de ani, și pentru infracțiunea de port sau folosire fără drept a obiectelor periculoase.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Maramureș ale Parchetului European din Cluj, într-un dosar de fraudă în achiziții și falsificare de documente pentru renovarea unei clădiri a administrației publice

Zeci de percheziţii în țară, în dosare de trafic de droguri, pornografie infantilă, evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire de grup infracțional organizat

Ultimele Stiri
abonare newsletter