Actualitate

Razie a polițiștilor pe strada Piezișă, după revenirea studenților în Cluj. Bărbat prins cu substanțe interzise, permise auto reținute și sancțiuni de peste 11.000 de euro.

Zeci de persoane legitimate și sancțiuni de peste 50.000 de lei aplicate de polițiști în urma unei razii efectuate pe strada Piezișă, în primul weeke-end de la debutul anului universitar.

Substanțe interzise, permise auto reținute și sancțiuni de zeci de mii de lei  în urma unei razii a polițiștilor pe strada Piezișă|Foto: IPJ Cluj Substanțe interzise, permise auto reținute și sancțiuni de zeci de mii de lei în urma unei razii a polițiștilor pe strada Piezișă|Foto: IPJ Cluj

 

 


În contextul noului an universitar și a revenirii studenților în Cluj-Napoca, echipe mixte de polițiști și reprezentanți ai instituțiilor de control au efectuat verificări în zona Campusului studențesc, pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. 

Substanțe interzise, permise auto reținute și sancțiuni de zeci de mii de lei 

În decurs de trei ore, au fost aplicate amenzi de 57.000 de lei. 


Razie pe strada Piezișă din Cluj-Napoca|Foto: IPJ Cluj

„În urma controalelor, au fost legitimate 152 de persoane, reținut un permis de conducere și constatată o infracțiune pentru deținerea de substanțe interzise. Au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 57.000 de lei, pentru diverse abateri, inclusiv încălcarea legislației rutiere, a ordinii publice și a normelor privind sistemele de securitate.

CITEȘTE ȘI: 
Șase magazine din Cluj-Napoca, închise pentru că au vândut alcool, energizante și țigări minorilor. Amenzi de 65.000 de lei.

De asemenea, a fost depistată o persoană în timp ce deținea substanțe interzise”, informează, sâmbătă, IPJ Cluj.


Pentru două unități comerciale, s-a propus suspendarea activității din cauza nerespectării normelor sanitar-veterinare.

Verificările au fost efectuate în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 02.00 și 05.00, și au reunit echipe mixte ale polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, jandarmi, polițiști locali, inspectori de muncă și specialiști ai Direcției Sanitar-Veterinare.


Activitatea a avut ca scop prevenirea faptelor violente, creșterea siguranței publice, dar și depistarea celor care încalcă legea prin comercializarea sau consumul de substanțe interzise. Au fost verificate localurile din zonă, în special pentru respectarea legislației privind vânzarea de alcool și tutun minorilor, dar și conformitatea sistemelor de securitate și a normelor sanitar-veterinare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Scandal pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. Trei tineri au bătut fără milă un bărbat.

Fenomen grav! Alcool, țigări și energizante, vândute minorilor în magazinele din Cluj.

abonare newsletter