Actualitate

Panică la bordul unui avion. Flăcări și fum la aterizarea de urgență în Las Vegas. VIDEO

Un zbor Frontier Airlines cu 190 de pasageri la bord a trăit momente de groază, în timpul unei aterizări de urgență pe Aeroportul Internațional Harry Reid din Las Vegas.

Un avion Frontier Airlines cu 190 de pasageri la bord a făcut o aterizare de urgență pe Aeroportul din Las Vegas, după ce a izbucnit fum în cabina piloților. Foto: captură NBC News Un avion Frontier Airlines cu 190 de pasageri la bord a făcut o aterizare de urgență pe Aeroportul din Las Vegas, după ce a izbucnit fum în cabina piloților. Foto: captură NBC News

 

 


Incidentul a fost provocat de apariția fumului în cabina piloților, care i-a forțat pe aceștia să declare stare de urgență, relatează Mirror.

 


Imagini dramatice surprinse de martori arată flăcări izbucnind de sub avionul care venea de la San Diego. 

Autoritățile aeroportului au declarat că aeronava „a suferit o aterizare dură în care, practic, cauciucurile au explodat".


Avion în flăcări la Las Vegas: 190 de pasageri Frontier Airlines, salvați în ultimul moment 

Un pasager a descris experiența pe Twitter: „M-a luat prin surprindere. Pompierii au stropit aeronava cu spumă".

CITEȘTE ȘI:
Alertă pe un aeroport din Italia. Avion evacuat după ce un motor a scos fum.

Administrația Federală a Aviației (FAA) a confirmat că la bord se aflau 190 de persoane în momentul incidentului. Echipele de intervenție ale aeroportului au stins rapid un incendiu la motorul drept al avionului după aterizare.


Dezastru evitat la milimetru: Flăcări și explozie de cauciucuri la aterizarea unui avion Frontier în Las Vegas

Frontier Airlines a asigurat publicul că nu au existat răniți și că toți pasagerii au fost debarcați în siguranță pe scări și transportați la terminal. 

Compania a emis o declarație pe Twitter: „Aeronava a aterizat în siguranță și toți pasagerii și echipajul au fost evacuați prin scările de avion. Nu au fost raportate răniri, iar pasagerii au fost duși cu autobuzul la terminal. La bord se aflau în total 190 de pasageri și 7 membri ai echipajului".


Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor (NTSB) a anunțat că va începe o anchetă asupra incidentului, în colaborare cu FAA, pentru a determina cauzele exacte ale aterizării de urgență.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alertă pe un aeroport din Italia. Avion evacuat după ce un motor a scos fum.

Haga este primul oraş din lume care interzice publicitatea la combustibilii fosili şi călătoriile cu avionul

Ultimele Stiri
abonare newsletter