Actualitate

Un șofer mort de beat a intrat cu mașina într-un stâlp, pe strada Unirii. Bărbatul a fost arestat. FOTO

Un accident grav a avut loc pe strada Unirii din Cluj-Napoca, duminică, 6 octombrie, când un bărbat de 35 de ani a pierdut controlul autoturismului și lovit un stâlp, după ce a părăsit carosabilul.

Un șofer mort de beat a intrat cu mașina pe strada Unirii | Foto: IPJ Cluj Un șofer mort de beat a intrat cu mașina pe strada Unirii | Foto: IPJ Cluj

 

 


Un accident grav a avut loc pe strada Unirii din Cluj-Napoca, duminică, 6 octombrie, în jurul orei 22:30, când un bărbat de 35 de ani a pierdut controlul mașinii și a acroșat un stâlp, după ce a părăsit carosabilul.

 


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotesc, el având o alcoolemie de 1,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 6 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. În fapt, la aceeiași dată, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au sesizați despre un eveniment rutier produs pe strada Unirii din Cluj-Napoca.
Din primele cercetări a reieșit că un bărbat, de 35 de ani, care circula cu autoturismul din direcția străzii Unirii înspre Baza Sportivă Gheorgheni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și acroșând un stâlp de iluminare.
La testarea alcoolscopică a fost înregistrată alcoolemia de 1,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice. În baza probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.
La data de 7 octombrie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La un pas de accident într-un sens giratoriu din Cluj: „Greu e să vezi sensul giratoriu când stai pe telefon”

TIR răsturnat la ieșire din Apahida în urma unui accident rutier

Ultimele Stiri
abonare newsletter