Actualitate

Liga Punctelor PENNY: sprijin pentru viitorii campioni și pentru un stil de viață sănătos (P)

Stilul de viață este cel mai important factor al existenței noastre. Felul în care alegem să trăim ne influențează sănătatea, aspectul fizic, stabilitatea emoțională, viața socială și profesională.

Astfel, PENNY, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, desfășoară acum a doua ediție a programului unic în România, dedicat cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret – Liga Punctelor PENNY. Sursa foto: PENNY Astfel, PENNY, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, desfășoară acum a doua ediție a programului unic în România, dedicat cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret – Liga Punctelor PENNY. Sursa foto: PENNY

 

De obicei, stilul de viață este „moștenit“ de la părinți. Ei sunt exemplul copiilor încă de la naștere și ceea ce părinții promovează în casă va fi preluat de către copii și dus mai departe. De aceea este foarte important, pentru noi, adulții, să conștientizăm importanța alegerilor noastre și să le oferim copiilor un start bun în viață.


O dietă echilibrată și practicarea constantă a sportului îi ajută pe cei mici să crească sănătos și să se dezvolte armonios. Iar PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri de pe piața din România, susține obiceiurile de viață sănătoasă, atât prin produsele de la raft, cât și prin campanii și programe care încurajează copiii să facă sport.

Astfel, PENNY, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, desfășoară acum a doua ediție a programului unic în România, dedicat cluburilor sportive de fotbal pentru copii, juniori și tineret – Liga Punctelor PENNY. Acest program, care va dura până pe data de 5 noiembrie, este dedicat tuturor celor care vor să încurajeze fenomenul fotbalului din România și să contribuie la dezvoltarea viitorilor mari fotbaliști din țara noastră. În cadrul programului a fost dezvoltată o platformă digitală pe care se poate înscrie orice club de fotbal pentru copii, juniori sau tineret, pentru a primi puncte de la clienții PENNY ce vor să le ofere susținere. Apoi, fiecare club poate folosi punctele acumulate pentru a achiziționa produse sportive necesare pentru antrenamente. 


Sursa foto: PENNY

 

Sursa foto: PENNY

În această a doua ediție a programului Liga Punctelor PENNY este disponibilă o gamă largă de echipamente și accesorii standard  precum treninguri, încălțăminte, mingi, jaloane, dar și ținute termice pentru sezonul rece și produse auxiliare pentru antrenament, inclusiv porți de fotbal cu stâlpi și plasă.


Tot ce trebuie să faci pentru a participa la acest program este să cumperi produse de calitate de la PENNY și să înregistrezi bonul de cumpărături pe platformă. Pentru fiecare 10 lei cheltuiți primești 1 punct bonus. Acumulează cât mai multe puncte, apoi alege-ți un club de fotbal listat pe platforma PEENY și donează-i-le pe toate! Astfel, micii fotbaliști înscriși în clubul tău preferat vor avea posibilitatea să atingă performanța, cu tot echipamentul necesar.

Iar un alt bonus pentru copiii care fac sport este că ocuparea timpului cu o activitate sănătoasă reduce orele petrecute în fața ecranelor, o activitate pe care părinții cu greu o mai controlează în zilele noastre. Este important să ne încurajăm copiii să adopte obiceiuri sănătoase, iar practicarea fotbalului este unul dintre acestea. 


Sportul regulat este elementar pentru dezvoltarea copilului 

Toți copiii care practică sport fac un pas către sănătate pe termen lung și dezvoltare armonioasă. Sportul, mai ales cel de performanță, contribuie la dezvoltarea mușchilor și a oaselor, susține sănătatea inimii, ajută la menținerea greutății corporale și la eliberarea de stres. 


Încurajează-l pe cel mic să facă mișcare de orice fel, la joacă în parc, sau să descopere un sport care îl pasionează și înscrie-l la un club sportiv. Sporturile de echipă, precum fotbalul, baschetul, voleiul, le oferă copiilor posibilitatea de a-și antrena corpul, dar și de a socializa și a învăța lucruri importante despre cooperare, respect și disciplină.

Și tu poți face bine micuților și comunității, continuând să îți cumperi produsele preferate de la PENNY. Iată cum, obiceiul nostru zilnic, de a face cumpărături, se transformă într-o oportunitate de a sprijini fotbalul românesc și de a-i încuraja pe cei mici să facă performanță, adoptând, în același un stil de viață sănătos. Iar tu poți mândru că fiecare donație pe care o faci clubului de fotbal ales, reprezintă un sprijin pentru efortul pe care micuții îl depun zilnic.

Prin implicarea în programul Liga Punctelor PENNY, încurajezi sportul, obiceiurile de viață sănătoasă și te bucuri, în același timp, de beneficiile pe care chiar tu le oferi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter