Actualitate

Vremea se răceşte şi vin ploile. Prognoza meteo până la jumătatea lunii noiembrie.

Meteorologii au emis prognoza meteo până la jumătatea lunii noiembrie.

Prognoza meteo până la jumătatea lunii noiembrie | Foto: Eliza Lucaciu – monitorulcj.ro Prognoza meteo până la jumătatea lunii noiembrie | Foto: Eliza Lucaciu – monitorulcj.ro

 

 


Administraţia Națională de Meteorologie a emis, marţi, 15 octombrie, prognoza meteo actualizată pentru intervalul 14 octombrie – 11 noiembrie 2024. 

 


Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Meteorologii au anunţat că vremea se răceşte treptat şi apar precipitaţiile. 

Săptămâna 14 – 21 octombrie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice și nord estice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări. 


Săptămâna 21 – 28 octombrie
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile nord-vestice, centrale și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări. 

Săptămâna 28 octombrie – 4 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. 


Săptămâna 4 – 11 noiembrie 
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. 

Vremea la Cluj până la jumătatea lunii noiembrie

A doua jumătate a lunii octombrie aduce la Cluj-Napoca temperaturi maxime de 15 grade Celsius şi minime de minus 2 grade Celsius. 


Vremea la Cluj-Napoca în a doua jumătate a lunii octombrie | Foto: accuweather.com

În prima jumătate a lunii noiembrie, până în 11 noiembrie, la Cluj-Napoca, se vor înregistra temperaturi maxime de 13 grade Celsius, iar minimele vor coborî până la minus 2 grade Celsius. 

Vremea la Cluj-Napoca în prima jumătate a lunii noiembrie | Foto: accuweather.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni. Vremea se răceşte şi minimele vor coborî la un grad, la Cluj.

Prognoza meteo la Cluj. Cum va fi vremea marţi, 15 octombrie?

Ultimele Stiri
abonare newsletter