Actualitate

Zborurile spre și dinspre Tel Aviv, inclusiv de pe Aeroportul din Cluj, suspendate de Wizz Air din cauza situației din regiune. Cursele aeriene, reluate de la jumătatea lunii ianuarie.

Wizz Air suspendă zborurile spre și dinspre Tel Aviv, inclusiv de pe Aeroportul din Cluj, din cauza situației din regiune. Cursele aeriene, reluate de la jumătatea lunii ianuarie.

Wizz Air suspendă zborurile spre Tel Aviv până în ianuarie 2025|Foto: monitorulcj.ro Wizz Air suspendă zborurile spre Tel Aviv până în ianuarie 2025|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Wizz Air va suspenda, până la 14 ianuarie 2025, zborurile spre şi dinspre Tel Aviv, ca urmare a situaţiei actuale din regiune, a anunţat marţi compania.

„Ca urmare a situaţiei actuale din regiune, Wizz Air va suspenda temporar zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până în data de 14 ianuarie 2025, inclusiv. 


Wizz Air regretă inconvenienţele cauzate clienţilor în urma acestor circumstanţe extraordinare, aflate în afara controlului companiei aeriene, şi oferă pasagerilor afectaţi posibilitatea rambursării complete în credite WIZZ sau în forma originală de plată, precum şi opţiuni gratuite de reprogramare a zborului”, potrivit unei informări publicate de compania aeriană. 

Cum pot fi recuperați banii de către pasageri

Zborurile din Cluj-Napoca spre Tel Aviv – trei zboruri săptămânale, disponibile de anul viitor, sunt accesibile abia din data de 16 ianuarie 2025. 


În cazul în care clienţii au făcut rezervarea prin intermediul unei agenţii de turism online sau al unei alte părţi terţe, trebuie să ia legătura cu acestea pentru a primi rambursarea sau pentru a rezerva un alt zbor, potrivit sursei citate.

În octombrie 2023, după escaladarea situației din Orientul Mijlociu, Wizz Air a suspendat zborurile spre Tel Aviv. Ulterior, compania aeriană a reluat cursele aeriene în regiune. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Wizz Air suspendă TOATE ZBORURILE către și dinspre Tel Aviv, pe perioadă nedeterminată

Ultimele Stiri
abonare newsletter