Actualitate

Percheziții ale procurorilor DIICOT la traficanții de droguri din Cluj-Napoca și Dej. Drogurile, comercializate cu 200-300 de lei.

Percheziții domiciliare la traficanții de droguri din Cluj. Drogurile erau vândute cu câteva sute de lei.

Percheziții domiciliare la traficanții de droguri din Cluj.|Foto: Poliția Română Percheziții domiciliare la traficanții de droguri din Cluj.|Foto: Poliția Română

 

 


Miercuri, 16 octombrie, polițiștii din Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT Cluj, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiile Cluj-Napoca și Dej, în două cauze penale, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, respectiv  efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legi, în formă continuată și deținere de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

Droguri de risc, pentru consumatorii din Cluj

„Din cercetările efectuate în prima cauză a reieșit faptul că, în perioada februarie - octombrie 2024, o persoană, de 21 de ani, ar fi deținut și vândut, direct sau prin intermediul unor persoane apropiate, diferite cantități de canabis (drog de risc) către consumatori din județul Cluj”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 


CITEȘTE ȘI: 
Traficanţi de droguri, arestaţi după ce au adus zeci de kilograme de canabis şi cocaină din Spania. VIDEO

Investigațiile desfășurate în cea de-a doua cauză penală au reliefat faptul că, „în perioada martie - iulie 2024, o altă persoană, de 47 de ani, ar fi deținut, manipulat și comercializat cantități de substanță psihoactivă (2 MMC) către consumatori din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 200 și 300 de lei”, potrivit sursei citate. 

Totodată, la finalul anului 2023, aceasta ar fi deținut pentru consum propriu, fără drept, o cantitate de droguri de mare risc (4-CMC), precum și substanțe psihoactive (2 MMC). 


Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficanți de droguri din Cluj, săltați de DIICOT! Drogurile lor, vândute cu 150 lei per gram. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter