Actualitate

Zeci de elevi clujeni, prinşi de poliţişti când chiuleau de la ore

Elevii clujeni continuă să chiulească de la ore. Ei au fost prinşi de poliţişti că nu erau la şcoală.

Zeci de elevi clujeni, prinşi de poliţişti când chiuleau de la ore | Foto: IPJ Cluj Zeci de elevi clujeni, prinşi de poliţişti când chiuleau de la ore | Foto: IPJ Cluj

 

 


Elevii clujeni continuă să chiulească de la ore. Ei au fost prinşi de poliţişti că nu erau la şcoală.

 


În data de 17 octombrie, între orele 09:00 și 11:00, zeci de elevi clujeni au fost prinşi de poliţişti că nu erau la şcoală. 

„Scopul acţiunii a fost prevenirea traficului și consumului de droguri, a comercializării produselor de alcool, tutun și energizante minorilor, reducerea absenteismului școlar și combaterea infracționalității în proximitatea școlilor. Efectivele au verificat 15 unități comerciale și au legitimat 27 de persoane. În urma controalelor, 27 de elevi care absentează nejustificat de la ore au fost identificați și îndrumați către unitățile de învățământ, iar informațiile vor fi transmise conducerilor unităților de învățământ. De asemenea, au fost efectuate verificări și instruiri ale operatorilor economici cu privire la reglementările privind interzicerea comercializării băuturilor energizante, a produselor alcoolice și a tutunului către minori”, a transmis IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Cafeluța”, mai presus de învățătură. Elevii chiulangii, „vânați” de polițiștii clujeni și trimiși înapoi la ore.

Sună de intrare, dar nu toți aud clopoțelul! Elevii clujeni continuă să chiulească de la ore.

Razii în barurile din Cluj-Napoca. Elevii chiulangii, luați în vizor de polițiști

abonare newsletter