Actualitate

Pericol public! Clujean prins la volan cu alcoolemie de peste 1 la mie. A fost arestat.

Un bărbat a fost prins în timp ce conducea beat pe strada Borhanciului din Cluj-Napoca.

Clujean prins la volan cu alcoolemie de peste 1 la mie. A fost arestat. | Foto: pixabay.com Clujean prins la volan cu alcoolemie de peste 1 la mie. A fost arestat. | Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat a fost prins în timp ce conducea beat pe strada Borhanciului, în zona intersecţiei cu strada Constantin Brâncuşi din Cluj-Napoca.

 


Acesta avea o alcoolemie de 1,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 19.10, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că  pe strada Borhanciului, în zona intersecției cu strada Constantin Brâncuși, un bărbat, aflat la volanul unui autoturism, ar fi fost oprit de participanții la trafic, întrucât s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat bărbatul, de 50 de ani, din Cluj-Napoca. În urma testării cu aparatul etilometru, a fost indicată o valoare de 1,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice”, a transmis IPJ Cluj. 


Clujeanul prins la volan beat, arestat pentru 20 de zile

Clujeanul care a condus beat a fost arestat preventiv pentru 20 de zile. 

„În data de 18 octombrie 2024, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 20 de zile”, a mai precizat IPJ Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer beat și fără permis, prins în trafic pe o stradă din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Șofer beat, prins la volanul unei mașini cu remorcă neînmatriculată

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj-Napoca! Un șofer beat a fugit de polițiști.

abonare newsletter