Actualitate

Temperaturi de vară la final de octombrie. Vremea se schimbă radical în ultima lună de toamnă.

Temperaturi de vară la sfârșit de octombrie și maxime de 25 de grade Celsius. Însă diminețile vor fi în continuare răcoroase, mai ales în zona Transilvaniei, unde pot fi înregistrate temperaturi negative.

Vreme caldă la sfârșit de octombrie | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Vreme caldă la sfârșit de octombrie | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Vreme de vară cu temperaturi peste media specifică perioadei, la sfârșitul lunii octombrie. Astfel, potrivit meteorologilor, în ultimele zile din ce-a de-a doua lună de toamnă vor fi temperature cu maxime de până la 25 de grade Celsius în unele zone din țară. 

Vreme caldă la final de octombrie

„Începutul săptămânii va fi la fel cu ziua de azi, din punct de vedere termic. 


CITEȘTE ȘI: 
Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni la Cluj?

Marți vor apărea ceva schimbări, un sistem frontal va traversa România și aduce scăderi ale valorilor termice și ploi, dar slabe cantitativ. Până atunci vorbim de vreme frumoasă și caldă și în zonele montane”, potrivit meteorologului Alina Șerban, citat de Digi24.ro

Cu toate acestea, diminețile vor fi reci, mai ales în zonele depresionare ale Transilvaniei, unde temperaturile vor fi negative. 


Vreme instabilă și temperaturi în scădere la început de noiembrie

Începutul lunii noiembrie vine cu o scădere treptată a temperaturilor, cu șanse crescute de precipitații și posibile ninsori în zonele montante. 

În Cluj, în ultimele zile ale lunii octombrie temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 14 grade Celsius, astfel că treptat vremea se va răci. Cu toate acestea, pe parcursul zilei soarele va străluci puternic iar vremea va fi plăcută. 


Vreme cu temperaturi oscilante: temperaturi de vară în octombrie și răcire accentuată a vremii la început de noiembrie|Foto: accuweather.ro

Abia spre finalul săptămânii, odată cu începutul lunii noiembrie, cerul va deveni preponderant noros, iar de duminică, 6 noiembrie, temperaturile vor scădea substantial, până la 4-6 grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo actualizată. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni la Cluj?

Ultimele Stiri
abonare newsletter