Actualitate

Cum arată cea mai mare familie din lume?

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/21_ziua/indian-mod.jpg" border="0" alt="Cea mai mare familie din lume" title="Pozele de familie sunt ceva mai „aglomerate” în cazul indianului Ziona Chana" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Indianul Ziona Chana se poate lăuda cu una dintre cele mai numeroase familii din lume, care are în total 181 de membri.</p> <p>Indianul Ziona Chana, în vârstă de 67 de ani, care aparţine unei secte ce îi permite să aibă oricâte neveste vrea, are 39 de soţii şi peste 100 de copii şi nepoţi, alături de care locuieşte într casă cu 100 de camere.</p> <p>Ziona Chana din Mizoram, India, are la ora actuală 39 de neveste, 94 de copii şi 33 de nepoţi, aceasta fiind de altfel şi cea mai mare familie din lume, potrivit dailymail.co.uk.</p>

„Mă simt ca şi cel mai special copil al lui Dumnezeu. El mi-a dat atât de mulţi oameni de care să am grijă. Mă consider un bărbat foarte norocos prin faptul că sunt soţul a 39 de femei şi totodată capul cele mai mari familii din lume”, a declarat indianul pentru publicaţia The Sun. Numeroasa familie este organizată „ca la armată”, iar soţia cea mai în vârstă, Zathiangi, este cea care dă ordine celorlalte neveste în ceea ce priveşte treburile casnice precum curăţenia, spălatul sau prepararea meselor. Numai pentru cina familiei este nevoie de 30 de pui, 60 de kg de cartofi şi o sută de kg de orez. Norocosul indian a reuşit chiar şi performanţa de a se căsători cu 10 femei într-un singur an.

O casă pe măsură

Nu doar familia lui Ziona Chana este de proporţii grandioase, ci şi casa în care locuiesc toţi membrii familiei. Vila are patru etaje şi 100 de camere, din care una este pentru bărbat, în timp ce 99 pentru restul membrilor din familie. Totuşi, chiar dacă indianul are camera lui, în care doarme singur, soţiile lui dorm „la grămadă”, în dormitoare comune. Bărbatul îşi „vizitează” nevestele prin rotaţie şi spune că se înţeleg cu toţii foarte bine în casă. Indianul a mai spus că nu intenţionează să se oprească doar la atâtea neveste şi că este oricând dispus să îşi mai lărgească familia.


Casa celei mai mari familii din lumeCasa celei mai mari familii din lume

Ultimele Stiri
abonare newsletter