Actualitate

PREMII pentru studenţii care vor crea un ORAŞ SATELIT al municipiului Cluj-Napoca

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/27/studenti calculator.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Asociația Cluj IT Cluster în colaborare cu Primăria Cluj Napoca, Cluj Capitala Tineretului 2015 organizează concursul de proiecte concept Cluj 2.0. prin care studenţii sunt invitaţi să creeze proiecte care să aducă o adordare vizionară pentru un oraş nou. </strong></p>

 


Concursul este adresat exclusiv studenților din instituțiile de învățământ superior publice sau private pentru constituirea de echipe multidisciplinare și are ca scop depunerea de proiecte concept cu privire la Cluj Innovation City, un loc al creaţiei şi inovaţiei.

Potrivit organizatorilor, proiectul ar trebui să aducă o abordare vizionară printr-un amestesc de domenii pentru un oraş nou, cu o infrastructură inovatoare, cu un model economic nou, cu un sistem legislativ de susținere.


Oraşul nou creat se va dezvolta, va creşte şi se va extinde ca oraş satelit al municipiului Cluj-Napoca devenind în acelaşi timp o componentă esenţială a acestuia.

Termenul de înscriere în concurs este 20 iunie, iar data limită pentru depunerea proiectelor este 7 iulie.


Concursul Cluj 2.0 are un fond total de premiere de 5.500 euro, repartizat după cum urmează: premiul I – 3.000 euro, premiul II – 1.500 euro, premiul III – 1.000 euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter