Actualitate

Fergie, apariţie impecabilă la un bal de caritate în Viena

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/27/fergie pregnant.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreaţa Fergie a avut o apariţie impecabilă sâmbătă seara la evenimentul Life Ball din Viena, care este organizat pentru a strânge fonduri pentru persoanele cu HIV/ SIDA; vedeta de 38 de ani şi-a etalat silueta, în ţinute elegante, chiar dacă este însărcinată.

Cântăreaţa Black Eyed Peas a etalat nu una, ci două ţinute, la evenimentul de gală de la Viena. Fergie a schimbat rochiile mini, cu care a obişnuit publicul, cu o rochie neagră de satin, fără decolteu, mulată şi accesorizată cu un clutch de piele. Machiajul negru şi ruşul roşi i-au completat cântăreţei look-ul de vampă, scrie Daily Mail.


Cea de-a doua ţinută a lui Fergie a fost una angelică - o rochie lungă, albă, cu modele verticale, argintii, alături de o jachetă albă, cu umeri înalţi, în stilul anilor '70.

Cântăreaţa se aşteaptă să nască primul său copil cu soţul ei, Josh Duhamel, în septembrie sau octombrie. Duhamel nu a fost prezent la balul de caritate, dar Fergie a venit la eveniment alături de buna sa prietenă, Kelly Osbourne.

Ultimele Stiri
abonare newsletter