Actualitate

Marioara Murărescu, vizitată la spital de Mitropolitul Andreicuţ

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/09/murarescu.jpg" border="0" alt="realitatea.net" title="realitatea.net" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Realizatoarea emisiunii Tezaur Folcloric, Marioara Murărescu a fost vizitată la spital, la sfârşitul acestei săptămâni de Mitropolitul Andrei Andreicuţ. A fost o vizită creştinească şi nu de împărtăşanie, aşa cum a speculat presa centrală.

Consilierul eparhial pe probleme de misiune şi protocol al Mitropoliei, arhidiaconul Claudiu Grama, a declarat, astăzi că Mitropolitul Andrei Andreicuţ a dorit, din proprie iniţiativă, să o viziteze pe îndrăgita realizatoare de la TVR. “Înaltpreasfinţia Sa a aflat din presă că Marioara Murărescu se află la clinica clujeană. A fost o vizită creştinească şi nu de împărtăşanie, precum au speculat, eronat, unele surse mass-media. Mitropolitul a fost bucuros să constate că Marioara Murărescu are moralul ridicat şi se simte mai bine”, a declarat arhidiaconul Claudiu Grama pentru Agerpres.


Potrivit sursei citate, una dintre pacientele internate în acelaşi salon cu Marioara Murărescu a declarat că vizita Mitropolitului i-a făcut mult bine realizatoarei TV. “A venit Mitropolitul Andrei Andreicuţ la dânsa. Dumneaei este o femeie foarte credincioasă şi vizita Înaltpreasfinţiei Sale i-a făcut mult bine. Înaltpreasfinţia Sa a venit special să o încurajeze. I-a spus că o apreciază, dar şi că omul trebuie să lupte ori de câte ori este nevoie, pentru a învinge răul, boala sau deznădejdea. Doamna Murărescu nu are dureri, starea dânsei este bună acum, nu sunt complicaţii”, au spus pacientele din salonul ATI în care este internată Marioara Murărescu.

Şi solistul de muzică populară Nicolae Furdui Iancu s-a aflat printre cei ce au venit să o viziteze, în aceste zile, pe realizatoarea emisiunii Tezaur Folcloric.

Citeşte şi:


Mărioara Murărescu a fost internată în stare gravă într-un spital din Cluj

Marioara Murărescu, în continuare la Terapie Intensivă

Ultimele Stiri
abonare newsletter