Actualitate

Băsescu a testat, la "Pro Motor", noul Logan MCV

Preşedintele Traian Băsescu s-a suit la volanul noului Logan MCV, într-un test drive pentru "Pro Motor".

Traian Băsescu a testat noul Logan MCV. Sursa foto: mediafax.ro Traian Băsescu a testat noul Logan MCV. Sursa foto: mediafax.ro

Preşedintele a afirmat în emisiunea difuzată duminică pe Sport.ro, că apreciează automobilul şi că raportul calitate-preţ este optim pentru această clasă. "Pare mai agresivă şi mai compactă, mai adunată. E mai rea", a spus Băsescu, la început, despre designul maşinii. El a apreciat cum porneşte maşina, spunând că uneori îi place să demareze din viteza a doua.

Preşedintele a spus că apreciază cum se comportă suspensiile maşinii, dar a găsit şi un minus: "Uite ce incomod e să tragi frâna. Deci trebuie ridicată. Până la modelul asta nu aveau cotieră".


Traian Băsescu a menţionat că piaţa din România încă nu este pregătită pentru autoturismele electrice, fiind necesară o infrastructură specială. Despre ideea unei maşini Dacia cu motor de Mercedes Băsescu a spus că este "fantezistă" şi nici nu ar mai fi vorba despre o Dacie.

Preşedintele a precizat că apreciază maşinile fabricate în România şi că foloseşte cel mai des Loganul de la SPP. Traian Băsescu a amintit că are şi un Duster, singurul de culoare roşie, dar şi un Ford B-max, primul ieşit pe poarta fabricii Ford de la Craiova.


Şeful statului s-a arătat mulţumit, în concluzie, de performanţele maşinii, spunând că raportul calitate-preţ este optim pentru clasa automobilului şi că balanţa se înclină în favoarea calităţii.

 

Etichete: traian basescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter