Actualitate

UPDATE: Bărbat LOVIT DE TREN în zona Selgros. Victima A DECEDAT! - Atenţie, IMAGINI ŞOCANTE!

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a murit marţi, în jurul orei 11.00, după ce a fost lovit de tren în zona Selgros din Someșeni.

La data de 28 ianuarie, ora 11:15, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi despre faptul că trenul care circulă pe direcţia Teiuş – Cluj-Napoca a surprins şi a accidentat o persoană.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că la km CF 497+100, pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin de aproximativ 60 de ani, care s-a angajat în traversarea căii ferate prin loc nepermis, fără să se asigure corespunzător, fiind surprins şi accidentat mortal de locomotiva trenului", se arată într-un comunicat de presă de marţi a IPJ Cluj.


Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Cluj în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj în vederea identificării bărbatului şi stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


UPDATE ORA 12.25

Persoana decedată în accidentul de lângă Selgros este un bărbat în jur de 50 de ani şi era pieton. Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a declarat că echipele SMURD care s-au deplasat la faţa locului au găsit bărbatul rănit foarte grav şi nu au putut să facă altceva decât să constate decesul.
Nu se ştie dacă a fost vorba despre o sinucidere sau un accident. Unii martori prezenţi la faţa locului au precizat că s-au văzut urme pe zăpadă care veneau dinspre o casă din apropiere. 

Poliţia face cercetări în acest caz

Potrivit informațiilor oferite de IPJ Cluj, Poliția a fost sesizată la ora 11.08 prin apel la 112 că o persoană a fost lovită de tren. "Din primele cercetări a reieșit faptul că bărbatul s-a angajat în traversarea liniei ferate fără să se asigure, moment în care a fost surprins și accidentat mortal de un tren. Cercetările la fața locului continuă", a precizat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.


 

abonare newsletter